ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ


 
Στην... τελική ευθεία για Λίνεν

Διαβάστε επίσης


Όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο πολύ πλησιάζει προς τον Ολυμπιακό ο Έβαλντ Λίνεν με τις νεότερες πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι απομένει να ρυθμιστεί ένα σημαντικό θέμα για να κλείσει οριστικά.

Οι Έβαλντ Λίνεν και Ολυμπιακός έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- συμφωνήσει ως προς το οικονομικό σκέλος, πλην όμως απομένει να διευθετηθεί ένα σοβαρό ζήτημα για να τελειώσουν όλα θετικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γερμανός πρώην τεχνικός του Πανιωνίου να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην χώρα μας για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται πως ο Λίνεν έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Μόναχο 1860. Πάντως εάν και εφόσον υπάρξει εμπλοκή με την περίπτωση του Λίνεν υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις προπονητών που κοιτάζει ο Ολυμπιακός (των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει)...

Οδεύει προς λιμάνι ο Μιραλάς, άγνοια δηλώνει η πλευρά Γιέστε

Σημαντικές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι συγκεντρώνει πλέον ο φορ της Σεντ Ετιέν, Κέβιν Μιραλάς. Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του 30χρονου μέσου Φρανσίσκο Γιέστε επισημαίνει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν για τον Ολυμπιακό. «Το μέλλον του παίκτη είναι ακόμη στον... αέρα. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην ομάδα που θα πάει. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν μέχρι να τελειώσει το θέμα με την Μπιλμπάο», επισήμανε ο ατζέντης του ενώ οι Ισπανοί γράφουν σήμερα πως τον παίκτη της Μπιλμπάο θέλουν οι Λα Κορούνια, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ δύσκολα θα μείνει του χρόνου ο Λούα Λούα ενώ όλα δείχνουν πως οι Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέας Νινιάδης θα αποχωρήσουν εντελώς από τον σύλλογο καθότι νεότερες πληροφορίες τους θέλουν να μην επιστρέφουν στα προηγούμενα πόστα τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ