ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Α ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ

Είναι να απορεί κανείς με όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στον Ολυμπιακό. Και επίτηδες να γίνονταν κάποια πράγματα, τόσο στραβά δεν θα πήγαιναν…


Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι η επικρατέστερη υποψηφιότητα για τους «ερυθρόλευκους», μετά το φιάσκο Βαλβέρδε, είναι ο Αλέξης Αλεξανδρής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το προεδρικό περιβάλλον.

Για να εξηγούμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλέκο. Ίσα ίσα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο. Παικταράς με τα όλα του, με έντονη προσωπικότητα και υψηλό δείκτη ευφυΐας, κάτι που δεν συναντάς εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα συμφωνήσω, επίσης, ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα στο μέλλον και ως προπονητής.

Απ’ όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, όμως, είναι εντελώς λάθος η επιλογή να αναλάβει αυτή την περίοδο την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Όταν και οι… πέτρες γνωρίζουν ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή, με ποιο κριτήριο επιλέγεται, αν επιλεγεί τελικά, ο Αλεξανδρής; Και μη μου πει κανείς ότι θα αναδείξει τους νέους, επειδή είναι τουλάχιστον γελοία η δικαιολογία. Οι νέοι θα αναδειχθούν μέσα από την καλή λειτουργία του συνόλου, αρκεί να υπάρχει σύνολο και να είναι… καλοκουρδισμένο.

Αν στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπήρχαν οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος, Ζιοβάνι, Τζόλε, Γεωργάτος, Καρεμπέ και δεν συμμαζεύεται, ίσως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά. Με τέτοιους παίκτες, άλλωστε, πρωτάθλημα πήραν και ο Μαντζουράκης, ο Λεμονής, ο Μπιγκόν και άλλοι…

Τη συγκεκριμένη περίοδο, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διαλυμένοι και χρειάζονται έμπνευση, όραμα κι έναν καλό αρχιτέκτονα να δημιουργήσει από τα θεμέλια. Άρα θέλουν στον πάγκο κι έναν έμπειρο προπονητή, ικανό να περάσει τη φιλοσοφία και την αγωνιστική ταυτότητα που έχει ανάγκη η ομάδα. Ειδικά μετά το φετινό προηγούμενο με τους Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς.

Με χαρά πληροφορήθηκα το βράδυ ότι όλοι στον Ολυμπιακό, πλην ενός και μη εξαιρετέου, ο οποίος πάει από γκάφα σε γκάφα, προσπαθούν να πείσουν τον Κόκκαλη να μην πάρει αυτό το ρίσκο και να μην αποτρελάνει τους οπαδούς που δεν πιστεύουν στα μάτια τους τελευταία. Ελπίζω να τα καταφέρουν και να επικρατήσει η στοιχειώδης λογική. Αλλιώς η κατηφόρα δεν θα έχει τελειωμό και οι… παραιτήσεις, όπως μαθαίνω, θα πάνε… σύννεφο.

Αναρωτιέμαι και για κάτι ακόμη. Είναι δυνατόν να προσφέρεις ένα εκατομμύριο το χρόνο στον Βαλβέρδε και μετά την άρνησή του, να καταλήγεις στον Αλεξανδρή; Πλάκα κάνουμε; Δεν υπήρχε δηλαδή άλλος… ενδιάμεσα κι έπρεπε να πάμε από το ένα άκρο στο άλλο; Σε τελική ανάλυση ας κρατήσουν τον Μπάντοβιτς που έχει και μια σχετική προϋπηρεσία. Πως είπατε; Γράφω τρέλες; Ε, λογικό δεν είναι με όσα ακούω;

Υ.Γ. Αυτή η παικτάρα, ο νέος… Αμποάγκουε, Ντεζάγκα «έκλεισε» ή όχι ακόμα; Αν όχι βιαστείτε, επειδή τον έχει στο στόχαστρο και η ξακουστή…Αλ Αχλί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ