ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ(ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕΞΙΑ)ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MAIL ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ , ΟΥΤΕ ΜΙΖΑ




ΤΟ ...ΞΈΜΠΑΡΚΟ ΜΑΙL TO EBAΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!



ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ



To μεγαλύτερο φιάσκο που έχει γίνει στο σκάνδαλο siemens πρόκειται για το έγγραφο e-mail που δήθεν εμπλέκει άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου ότι πήρε μίζα με το 50% από τον Μ.Κατσίκα. Όμως η αλήθεια είναι αυτή που θα σας γράψουμε:



Το e-mail αναφέρει "the cabinet man" και σε αυτόν πρέπει να δώσει ο Μ.Κατσίκας το υπόλοιπο 50% του ποσού για το σπίτι που έχτισε ο ίδιος ο άνθρωπος στην Αμερική. Με λίγα λόγια ο "cabinet man" δεν είναι ο άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά ο ...





ντουλαπάκιας που του έφτιαξε το σπίτι! Ο μάστορας πιο απλά του σπιτιού που πρέπει να πάρει τα χρήματα. Το mαil δεν το έχει στείλει ο Χριστοφοράκος ούτε η siemens αλλά έχει παραλήπτη τον Κατσίκα!



Στην δικογραφία μπήκε αφού το έβαλε κάποιο χέρι που μάλλον είναι του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα τότε πρέπει να παραιτηθεί ΆΜΕΣΑ ο Σήφης Βαλυράκης για την τεράστια σκευωρία που πήγε να στηθεί για να εμπλακεί με αυτό τον τρόπο η Ν.Δ. στο σκάνδαλο. Το έγγραφο το έψαχναν να το βρούν και το έχει πάρει μαζί του στην Ιταλία ο Βαλυράκης! Με ποιο δικαίωμα αφαιρεί σημαντικά (δήθεν) έγγραφα από την δικογραφία; Όχι ότι δεν είχε σχέση με τις μίζες η Ν.Δ. αλλά τουλάχιστον άλλο ντουλάπες και άλλο άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου. Μιλάμε για σκευωρία και φιάσκο.

Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 5:33 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ