ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ε ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΑΛΛΙΓΚΑΡΙΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ?

Το «ναυάγιο» της υπόθεσης Βαλβέρδε που για κάποιους μέσα από τον Ολυμπιακό θεωρείται και «προσωπική ήττα» ανήκει πλέον στην ιστορία. Στον Πειραιά κοιτάζουν μπροστά και παρά το γεγονός ότι τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά, το σίγουρο είναι...






ότι ξεσκονίζουν τη λίστα με τις εναλλακτικές για να βρουν την καλύτερη δυνατή και παράλληλα εφικτή λύση.





Δυσαρέσκεια Κόκκαλη



Είναι κοινό μυστικό τις τελευταίες ώρες στον Πειραιά, ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος λάμβανε καιρό τώρα διαβεβαιώσεις από τους συνεργάτες του για "σίγουρα πράγματα" με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη νέα χαμένη υπόθεση στο «παζλ» της ενίσχυσης της ομάδας.



Είχαν προηγηθεί αρκετές αποτυχημένες μεταγραφικές προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο (βλέπε Κουαρέσμα, Μαντσίνι, Φερναντίνιο, Μπεν Αρφά) τις οποίες «χρεώνεται» -τουλάχιστον στα μάτια του κόσμου- ο ίδιος. Αποτέλεσμα αυτής της δυσαρέσκειας λοιπόν είναι και τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον Σωκράτη Κόκκαλη να αναλαμβάνει προσωπικά το θέμα του προπονητή, χωρίς να κάνει κουβέντα σε κανέναν, ακόμα και στους άμεσους συνεργάτες του...





Ξημερώνει νέα μέρα



Σίγουρα υπάρχει «παγωμάρα» μετά το «όχι» του Ερνέστο Βαλβέρδε όμως στον Πειραιά δεν τα βάφουν μαύρα. Εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές και βέβαια «ο κόσμος δεν τελειώνει στον Ερνέστο» όπως λένε χαρακτηριστικά.



Περιμένοντας τις «οδηγίες» του Σωκράτη Κόκκαλη για το πώς θα κινηθεί από δω και πέρα η ομάδα στο θέμα προπονητή, οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν «προκρίνει» δύο τρεις περιπτώσεις τεχνικών που θεωρούν αν όχι καλύτερους, τουλάχιστον του ίδιου βεληνεκούς με τον Βαλβέρδε και βρίσκονται στο «ακουστικό» τους για να κινηθούν.



theplayer.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ