ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο φάκελος της ΠΑΕ Ηρακλής απορρίφθηκε τελικά από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και έτσι η ομάδα πέφτει στην Δ' εθνική.




Μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του διανύει ο Ηρακλής καθώς δεν πήρε την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα και έτσι του χρόνου μπορεί να αγωνίζεται στην Δ' Εθνική.



Οι ιθύνοντες του διοίκησης πρωτοδικείου ενημερώθηκε με φαξ πως ο φάκελος δεν ήταν πλήρης και δεν κάλυψε τα όσα έπρπε από την επιτροπή αδειοδότησης.



Φυσικά, ο κόσμος της ομάδας δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την συγκεκριμένη απόφαση και αναμένονται αντιδράσεις με πορείες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.



Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του Ηρακλή έχουν δώσει ραντεβού στις 19:00 στο Ιβανώφειο, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία διαμαρτυρίας που ξεκίνησε... την Δευτέρα.



Φυσικά, η κινητοποίηση αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού πλέον υπάρχει και επίσημα η απόφαση που καταδικάζει τον Ηρακλή στην Δ' Εθνική.



Πάντως ακόμα κι αυτή την ώρα έχουν αρχίσει να μαζεύονται άτομα για να διαμαρτυρηθούν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από μέλη της διοίκησης πρωτοδικείο, θα είναι και αυτοί του γυμναστικού συλλόγου, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του Ηρακλή.



Οι διοικούντες του Γηραιού πάντως αναμένεται να ζητήσουν έφεση και έτσι οι επόμενες ημέρες αναμένονται με αγωνία.



Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου, Γιάννης Τάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport103 FM.



"Η μάχη τώρα ξεκινά. Δεν καταλαβαίνουν πως έχουν να κάνουν με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και όχι τον Ηρακλή Κηφισιάς. Μ' ένα σωματεία με ιστορία τόσω ετών. Η μοναδική μας ενημέρωση έγινε μ' ένα φαξ που έλεγε ότι απορρίπτεται ο φάκελός μας. Περιμένουμε να δούμε το σκεπτικό και να το εξετάσουμε. Το σίγουρο είναι πως εμείς θα προχωρήσουμε από την πλευρά μας στην έφεση, αλλά θα κάνουμε και προτάσεις σε κάθε αρμόδια αρχή".



Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:



"Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει 102 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής δυναμικής, με οποιαδήποτε απόφαση. Ούτε ο εισηγητής της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, ούτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας. Την δυναμική αυτή θα την αντιληφθούν όλοι τους, καθώς ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ...



ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"



Συντάκτης: Πάρης Τσελεπίδης



Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ