ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ

Τρόμος στην Ηλεία: Άνοιξε πυρ για να διώξει παιδί που έπαιζε!

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010


Πριν διαβάσετε το άρθρο θα κάνω το εξής σχόλιο.

Τώρα τελευταία διακρίνω μια νευρικότητα σε πολλούς ανθρώπους γύρω μου.Κάποιοι που παλιότερα ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι και διαλλακτικοί,ξαφνικά έχουν γίνει απόμακροι και νευριάζουν με το παραμικρό.Ακόμα και στον δρόμο βλέπω ανθρώπους να τσακώνονται μεταξύ τους για ψύλλου πήδημα.Τι συμβαίνει?
Που ωφείλεται όλη αυτή η νευρικότητα και η γκρίνια γενικότερα?
Αν έχει κάποιος καμιά θεωρία ή σχετικά περιστατικά,παρακαλώ ας αφήσει ένα σχόλιο..

 Ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον 12χρονου παιδιού...
επειδή έπαιζε και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί! Το απίστευτο περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη (19-08-2010) στις 12.30 το μεσημέρι. Το 12χρονο παιδί αγνόησε την προειδοποίηση του ηλικιωμένου και συνέχιζε να παίζει έξω από το σπίτι του γέροντα. Μάλιστα για να αποφευχθούν τα χειρότερα έσπευσε στο σημείο ο πατέρας του παιδιού, με σκοπό να το απομακρύνει. Δεν πρόλαβε όμως...Ο ηλικιωμένος είχε οπλίσει την κυνηγετική του καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του παιδιού και του πατέρα του! Στην περιοχή επικράτησε πανικός! Πατέρας και γιος πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και κατήγγειλαν τα όσα είχαν συμβεί. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία και από εκείνη τη στιγμή ο γέροντας έχει εξαφανιστεί και αναζητείται!

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό στο Λιανοκλάδι. Εκεί ένας δάσκαλος είχε πυροβολήσει δύο νεαρούς 19 και 20 ετών, επειδή συζητούσαν δυνατά στην πλατεία του χωριού.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ