ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου με την κατηγορία της διάπραξης μοιχείας.

www.tips-fb.com | Posted in | Posted on 6:48 μ.μ.

Ο δημόσιος λιθοβολισμός έγινε στην επαρχία Κουντούζ στο βόρειο Αφγανιστάν, όπως ανακοινώθηκε από τους αξιωματούχους της τοπικής κυβέρνησης.

«Οι δύο λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου στο παζάρι της περιοχής Νταστ-ε Αρτσι με την κατηγορία της διάπραξης μοιχείας», δήλωσε ο κυβερνήτης της Κουντούζ Μοχάμεντ Ομάρ.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι οι...
Ταλιμπάν συνέλαβαν τον άνδρα και τη γυναίκα, που φέρονται να ήταν αρραβωνιασμένοι με άλλους, κατόπιν αιτήματος των οικογενειών τους, αφού προσπάθησαν να κλεφτούν.

Την περασμένη εβδομάδα αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι Ταλιμπάν μαστίγωσαν δημοσίως και σκότωσαν μία έγκυο χήρα που επίσης κατηγορείτο για μοιχεία στην επαρχία Μπαντγκίς. Οι Ταλιμπάν έχουν τηρήσει αποστάσεις από το περιστατικό αυτό, ενώ εκπρόσωπός τους δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ούτε για το περιστατικό στην Κουντούζ.                                                                                                             ΠΗΓΗ:http://rokakias.blogspot.com/.

Read more: POLYMHXANOS: Λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου με την κατηγορία της διάπραξης μοιχείας. http://polymhxanos.blogspot.com/2010/08/blog-post_6052.html#ixzz0wsbXU9it
De gustibus non est disputandum
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ