ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΤΣΙ?

"Στήσατε όλοι μαζί τον ΟΦΗ"


"Ανθρωπάκια μικρόψυχα, παχύδερμα, ζητιάνοι των ψήφων μας. Άνθρωποι που δεν ξέρουν να χωρίσουν 2 βουγιών άχυρα. Εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό με στόχο να τον υπηρετούν και όχι να τον χωρίζουν ανα διαμερίσματα. Την ώρα που σκοτωνόταν ενας συνάνθρωπός μας εσυ Βούγια έκανες παρέμβαση υπέρ του Ηρακλή. Παρέμβαση υπέρ της παρανομίας. Παρέμβαση για να...

εξυπηρετηθεί η εκλογική σου περιφέρεια και όχι το δίκιο και η νομιμότητα.

Στήσατε όλοι μαζί τον ΟΦΗ. Διαιτητές, παράγοντες και όλα τα λαμόγια που έστησαν ένα ολόκληρο νησί και μια πόλη στον τοίχο. Ντροπή σας ρε.

Πειράζει που παλέψαμε για να γίνουμε ανεξάρτητοι; Πειράζει που διώξαμε τον Βαρδινογιάννη; Πειράζει ρε δημοσιογράφε της πλάκας που θίξαμε τον κουμπάρο σου. Εσένα ντε. Τον τύπο με την Καγιέν, τον υπερασπιστή των Αδυνάτων και των κατατρεγμένων, του φτωχικού στα βόρεια προάστεια με το χαμόσπιτο. Εσένα που μαζι με τους υπόλοιπους δημιούργησαν την κατάσταση που εχει επέλθει στον Ηρακλή, της κουμπαριάς με την περίφημη οικογένεια που εμείς πολεμούσαμε τόσα χρόνια. Γιατί άραγε εμάς δεν μας άφησες παλιότερα να παραβρεθούμε στην εκπομπή σου για !
να εκθέσουμε τα δικά μας προβλήματα. Πού είναι ο φάκελος με τα στοιχεία της διπλοϊδιοκτησίας που σου είχαμε στείλει; Γιατί στην τελευταία σου εκπομπή δεν μας άφησες να παρέμβουμε έστω τηλεφωνικά για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τις λάσπες που μας πετούσαν;

Θα μας απαντήσει κανείς; Πόσο κοστίζει το τίμημα της ανεξαρτησίας; Πόσο αξίζει το τίμημα του να είμαστε μόνοι μας και καθαροί; Το έχουμε πληρώσει αρκετά μέχρι τώρα και στο τέλος θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη… Πολιτικοί του Ηρακλείου μείνετε μακριά μας, πάντοτε έτσι και αλλιώς μακριά ήσασταν εκτός αν υπήρχαν φωτογραφίες και διαφήμιση. Εξαίρεση αποτελεί ο κ. Αυγενάκης που εξ αρχής στάθηκε μαζί μας. Μόνοι μας θα παλέψουμε και μόνοι μας θα κερδίσουμε ξανά αυτό που μας αφαίρεσαν με το ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι στις ΣΕΡΡΕΣ και τους κατευθυνόμενους διαιτητές και παρατηρητές στα play offs.

Προειδοποιούμε ότι το Ηράκλειο είναι μικρό και οι Κρητικοί δεν ξεχνούν… Γερουλάνο, Βούγια και πρωθυπουργέ της κάθαρσης Παπανδρέου, για πείτε μας ποσο συνεισφέρει η ΚΡΗΤΗ στο ΑΕΠ; Πόσα λεφτά παίρνει η Ελλάδα από εμάς; Μας θεωρείτε Έλληνες ή Έλληνες είναι μόνο αυτοί του Βατοπαιδίου, της SIEMENS, της κλεψιάς και της μίζας; Πόσο λιγότερο Έλληνες είμαστε εμείς; Μόνοι μας και όλοι σας, και θα κερδίσουμε ξανά. Γιατί εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προς ΠΑΕ ΟΦΗ . Ειστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσετε το θέμα και ας μην παίξουν ποτέ στην Ευρώπη κανένας από τους καταστροφείς του ποδοσφαίρου. Έχετε ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, την τσέπη σας αλλά ακόμα ακόμα και σε όλους αυτούς που από το υστέρημά τους στήριξαν την ομάδα.

ΠΟΝΤΙΕ ΠΙΛΑΒΙΕ πού είναι οι 2 καινούργιοι φάκελοι με τα στημένα; Α. να μην το ξεχάσουμε. Ήδη οι εκπλήξεις από εμάς έρχονται και τότε θα δείτε γέλια.
Δεν κωλώσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα…

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY
Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ SALONICA CLUB
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ
ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ"

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ