ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΠΟΥΛΑΩ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ?ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΩ.............

«Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις



«Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!»
Με ένα υστερόγραφο που ουσιαστικά δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο, είναι το... κερασάκι στην τούρτα στην νέα επιστολή του Τζίγγερ όπου κατηγορεί τον «Mr Mig» ως αναξιόπιστο!


Ο ΚΟΡΙΟΣ Αναμενόμενο ήταν ότι ο Βαρδινογιάννης θα έβγαινε επιθετικά, όσο δεν πέφτουν στο τραπέζι νούμερα και ποσά. Με τον παρά σου, αλλιώς την... τσιμουδιά σου, είναι το μήνυμά του. Το σίριαλ συνεχίζεται...

Μια άκρως επιθετική ανακοίνωση είναι η... απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην πρωινή επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλο! Ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε Τζίγγερ και Mr Mig καλά κρατεί, καθώς αυτή την φορά ο μεγαλομέτοχος τον κατηγορεί ως αναξιόπιστο ενώ αφήνει και αιχμές για τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του Βγενόπουλου για αποχώρηση από τα διοικητικά της ΠΑΕ!
Ο Τζίγγερ τονίζει προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο πως έθεσε χρονικό περιθώριο μόνο για την διασφάλιση της σταθερότητας της ομάδας, ενώ κλείνει την δεύτερη του επιστολή μέσα σε 24 ώρες με το υστερόγραφο «Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!».
Η ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει ως εξής:
«Ανδρέα,
Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε αρχική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν με εξέπληξε.
Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών.  Στην χθεσινή μου επιστολή ξεκαθάρισα ότι είμαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον έχεις τη βούληση αλλά και τα χρήματα να αγοράσεις το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, χωρίς μάλιστα να θέσω κανέναν όρο.  Ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας.
Από την σημερινή σου τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής. Αντί να απαντήσεις, με μια συγκεκριμένη προσφορά επέλεξες τις υπεκφυγές.  Η στάση σου αυτή καθώς και οι αλληλοαντικρουόμενες τοποθετήσεις σου δεν σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.
«Για μία ακόμη φορά θολώνεις το τοπίο και δημιουργείς ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν.  Θεωρώ την αποχώρηση σου (τέταρτη αν θυμάμαι καλά) προσχηματική.  Όσο για τα ευχολόγια για την επιτυχία της ομάδας, το μέλλον θα δείξει.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε.
Με τιμή,Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης
ΥΓ Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!»

Δεν απαντά ο «Βγενό»

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της νέας επιστολής του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του για το περιεχόμενο της και το ύφος της. Αν και πολύς κόσμος από την πρώτη στιγμή αναρωτήθηκε «τι θα απαντήσει τώρα ο Βγενόπουλος», οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι δεν πρόκειται σήμερα να υπάρξει κάποια απάντηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Mr Mig θεωρεί ότι τελικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει παρά μόνο «καταναλώνεται» σε επικοινωνιακά παιχνίδια, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του θέλει την ουσία που δεν είναι άλλη από την αγορά της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ