ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ?

Αλλάζει τακτική;


Όσο δεν αλλάζει η κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και το κουμάντο εξακολουθεί να έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η πίεση που δημιουργείτε πίσω από όλη αυτή την ιστορία, ίσως να έχει θετικά αποτελέσματα για τους «πράσινους»...


Σύμφωνα με τον σημερινό τύπο, παρουσιάζεται ξεκάθαρα η διάθεση του Βαρδινογιάννη να αφήσει πίσω το πλάνο λιτότητας που είχε εξαγγείλει μετά και την αποτίμηση της Delloite και να βάλει αρκετά χρήματα για να καλύψει και την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου αλλά και να ενισχύσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό.

Είναι διατεθειμένος να τα… σπρώξει άμεσα για να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου επιθετικού της Λιόν, Σίντνεϊ Γκοβού, δίνοντας του 2 εκ. ευρώ το χρόνο , όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στο κόλπο για τον Γκοβού έχει μπει και ο Ολυμπιακός, οι «πράσινοι» έχουν στη φαρέτρα τους το βέλος με το όνομα… Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο φορ του Παναθηναϊκού, έχει μιλήσει πολλές φορές στον Γκοβού για το «τριφύλλι» και την Ελλάδα ενώ παράλληλα υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Σύμφωνα με την Sportday, ο «Τζίγγερ», έχει πει ξεκάθαρα στον Νίκο Νιόπλια, ότι εκείνος, σε συνδυασμό με τον Φρεϊτας θα προχωρήσουν την ομάδα στο αγωνιστικό και μεταγραφικό κομμάτι, σε συνεργασία και με τον Δημήτρη Γόντικα.

Από την μεριά του, ο μεγαλομέτοχος, προτίθεται να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και να καλύψει μεταγραφικά τις επιθυμίες του τεχνικού επιτελείου.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ