ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

«Έχουμε προπονητή»


ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ. ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΛΟΥΒΑΡΗΣ – ΛΙΝΕΝ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ «ΡΑΜΠΟ»

Απ’ την Τρίτη και ενώ ο Έβαλντ Λίνεν δέχθηκε την αλλαγή του Αμπντέλ Ραμντάν με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε πως ο Γερμανός παραμένει στη θέση του.

Οι φήμες...




... και τα δημοσιεύματα, όμως, για αναζήτηση προπονητή συνεχίστηκαν και έτσι την Τετάρτη, οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. «Έχουμε προπονητή», ειπώθηκε από την ΠΑΕ και ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει θέμα – Λίνεν.

Μάλιστα, ο 57χρονος τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνεργασία με τον Γιώργο Λούβαρη για τις μεταγραφές, αλλά και για την προετοιμασία, καθώς την Πέμπτη η ομάδα αναχωρεί για το Μόναχο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο.

4-5 κινήσεις ουσίας

Εκείνο που έβγαινε μετά και τη νέα μεταγραφική σύσκεψη είναι η διάθεση για να γίνουν 4-5 μεταγραφές ουσίας. Όπως φάνηκε και από την ανακοίνωση της ΠΑΕ, στο λιμάνι είναι ενοχλημένοι με τα πολλά και μεγάλα ονόματα που κυκλοφορούν και επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους.

Όπως είχαμε επισημάνει από την Κυριακή, υπάρχει διάθεση να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα, αλλά οι κινήσεις θα γίνουν με σύνεση και δεν πρόκειται να δοθούν τρελά χρήματα για μια μεταγραφή.

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε πως δεν θα γίνουν μεταγραφές μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις. Η αναζήτηση στρέφεται σε παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστικά και όχι σε… ξεζουμισμένους.

Επιβεβαιώνουν για Γκούτι

Για το μόνο όνομα που από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους είναι αυτό του Γκούτι, ο οποίος φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Ισπανία γράφτηκε πως ο Ολυμπιακός του δίνει 7 εκ. ευρώ για δύο χρόνια, ενώ οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως βρίσκεται μια ανάσα από τη Μπενφίκα. Το παλεύουν το θέμα οι Πειραιώτες, με τις πληροφορίες μας να λένε πως δύσκολα θα του προσφέρουν πάνω από 5 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο.

Έπιασε δουλειά ο Μητρόπουλος

Από την Τρίτη ανέλαβε χρέη γενικού αρχηγού ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και μάλιστα, είχε τη πρώτη του γνωριμία με τον Λίνεν. Ο «Ράμπο» έχει δουλέψει με επιτυχία στο συγκεκριμένο πόστο και αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θεωρεί πως μπορεί να προλάβει καταστάσεις στα αποδυτήρια.

Το απόγευμα ο Μητρόπουλος πήγε στου Ρέντη και ζήτησε από τους παίκτες να δουλέψουν σκληρά και να υπάρχει πειθαρχία και τάξη. «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και αυτός είναι στόχος όλων στην ομάδα», ανέφερε ακόμη.

Η προπόνηση

Στο πλευρό του Λίνεν βρίσκεται ήδη ο Μπάντοβιτς, ενώ ο Ραμντάν πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Γερμανία.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, ο Μιραλάς, λόγω του αιματώματος που έχει στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Ντάρμπισιρ και Ζαϊρί έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Την Τετάρτη «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 08:30 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα, ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 08:30.

Χαιρέτησε ο Πάντος

Στου Ρέντη βρέθηκε και ο Τάσος Πάντος, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος αμυντικός χαιρέτησε συμπαίκτες και φίλους και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία εν όψει της νέας σεζόν.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ