ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟ

 
Συζητούν για Γιοβάνοβιτς!
Αποφασισμένος να ...τινάξει την «μπάνκα» είναι ο νέος ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να μπει δυνατά στο «παιχνίδι» των μεταγραφών και ήδη στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί ο μάνατζερ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να ακούσει την πρόταση των Πειραιωτών!

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στον Ολυμπιακό και πλέον επόμενο μέλημα του νεαρού εφοπλιστή είναι να ρίξει χρήμα, ώστε να ...ζεστάνει τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό λοιπόν ο Μαρινάκης ετοιμάζεται να διαθέσει ένα ποσό από 16-20 εκατομμύρα ευρώ για να γίνει αυτό που πρέπει και να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα που έτσι και αλλιώς έχει σημαντικότατες ελλείψεις.

Ήδη η πρώτη κίνηση έχει γίνει, αφού υπήρξε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς όπου του ζητήθηκε να περιμένει τον Ολυμπιακό και να είναι έτοιμος για να του γίνει πρόταση! Ο Σέρβος σταρ έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Λίβερπουλ, ο Ράφα Μπενίτεθ όμως που τον ήθελε διακαώς στους «κόκκινους» δεν βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του βρετανικού συλλόγου και η μετακίνηση του Σέρβου βρίσκεται στον αέρα.

Ο ατζέντης του Σέρβου αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες και πλέον υπάρχουν πιθανότητες ο Ολυμπιακός να κάνει την έκπληξη και να «ντύσει» τον «Γιόβα» στα κόκκινα.
Παράλληλα για την αριστερή πλευρά ακούγεται και το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντο τον  οποίο πουλάει η Τότεναμ, ενώ έχουν προταθεί και δύο πολύ καλές περιπτώσεις για την επίθεση με τους Μπραντάο και Φρεντ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ