ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη σε μαγαζί της Βουλιαγμένης και συνομίλησαν για 40 λεπτά. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης...



...Όσο και αν από μόνο του ένα ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι σημαντικό από μόνο του, εντούτοις μόνο στα ψιλά δεν μπορεί να περάσει η συνάντηση του Έλληνα εφοπλιστή με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το βράδυ της ίδιας ημέρας σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης, όπως αποκάλυψε το contra.gr.

Ο Λαυρεντιάδης βρισκόταν στην πλατεία Νυμφών με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη, την σύζυγό του, Βένυ, καθώς και άλλα τρία άτομα, συζητώντας σε χαλαρό κλίμα. Άλλωστε, έχουν και ιδεολογική ταύτιση, καθώς αμφότεροι έχουν "ρίζες" από την κεντροδεξιά παράταξη. Σε αυτή την ήσυχη πλατεία, κυκλοφορούσαν διάσπαρτοι σε κάθε σημείο της δώδεκα άντρες ασφαλείας και λογικό ήταν άπαντες να αντιληφθούν πως “κάποιοι” είναι στην καφετέρια.

Το χαλαρό κλίμα, στο οποίο κι οι έξι παρευρισκόμενοι συζητούσαν μεταξύ τους από τις εντεκάμιση και μετά, διαταράχθηκε γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Ένα τζιπ σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε και περπάτησε προς το τραπέζι της παρέας, αφήνοντας το τζιπ με τη μηχανή αναμμένη. Ο Μαρινάκης χαιρέτησε την παρέα κι επέλεξε να καθήσει δίπλα στον Λαυρεντιάδη. Όχι απέναντι, αλλά στη διπλανή καρέκλα, ώστε να μπορούν να μιλάνε χωρίς να ακούγονται πολύ. Αμέσως, το κλίμα στο τραπέζι άλλαξε. Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η γυναίκα του κι οι άλλοι τρεις άντρες, έγιναν μια ξεχωριστή παρέα, παρότι έμειναν στις θέσεις τους. Ήταν παρόντες-απόντες, αφού ήταν σαφές πως μιλούσαν μεταξύ τους απλώς και μόνο για να “εξυπηρετήσουν” την κουβέντα του Μαρινάκη με τον Λαυρεντιάδη και να μην ενοχλούν.

Η κουβέντα κράτησε περίπου 40 λεπτά, οι δυο άνδρες τα έλεγαν χαλαρά και χαμηλόφωνα, ώστε να μην ακούσουν και πάρα πολλοί τα όσα έλεγαν. Μετά το φινάλε της συζήτησης, αποχώρησαν όλοι από το τραπέζι, οι άνδρες ασφαλείας βρίσκονταν σε εγρήγορση, ώστε όλοι να αποχωρήσουν με ασφάλεια και χωρίς να συμβεί κάποιο παρατράγουδο. Το χθεσινοβραδυνό ραντεβού Μαρινάκη - Λαυρεντιάδη, με τον έναν να έχει κάνει την ίδια μέρα τη μεγάλη πρόταση και τον άλλο να είναι εδώ και καιρο “μέσα” σε ΠΑΕ και “Καραϊσκάκη” δεν μπορεί να είναι τυχαίο και να μην συνδέεται με τον Ολυμπιακό, έστω και στο ελάχιστο. Βέβαια, οι εξελίξεις θα δείξουν το τι μέλλει γενέσθαι...

http://redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ