ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

KAI O A ΝΑΠΗΡΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ

Ανάπηρος πανηγύρισε γκολ... όρθιος!

Τι σου κάνει το ποδόσφαιρο ρε παιδάκι μου... μέχρι και τους καθηλωμένους σε αναπηρικό καροτσάκι μπορεί να κάνει να περπατήσουν! Όχι, δεν παραλογιζόμαστε: όρθιος στα πόδια του για να πανηγυρίσει στάθηκε ένας ανάπηρος(!!!)που πήγε να δει την ομάδα του Παλέρμο!

Ο καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι άνδρας έφτασε στο γήπεδο όπου έπαιζαν Παλέρμο και Μίλαν και πήρε θέση μπροστά, μπροστά, εκεί δηλαδή που προβλέπεται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιο μπροστά δεν γίνεται, αφού οι θέσεις βρίσκονται πίσω ακριβώς από τα διαφημιστικά χωρίσματα του γηπέδου, εκεί που είναι οι κάμερες και οι φωτογράφοι.
Δίπλα του ήταν ακόμα ένας ανάπηρος, με τον οποίο ...........

σχολίαζε τις φάσεις του αγώνα μέχρι που ήρθε η στιγμή του Παλέρμο να σκοράρει... Τότε, ο «ανάπηρος» πετάχτηκε όρθιος για να πανηγυρίσει!!! Μα λίγο το έχετε να βάζει γκολ στην Μίλαν το Παλέρμο; Άσχετα αν στο τέλος έχασε με 3 - 1, η ομάδα άνοιξε το σκορ...

«Θαύμα», «θαύμα» ακούστηκε από τις κερκίδες μαζί με πολλά γέλια αλλά και... βρισιές για τον τζαμπατζή, που από τον ενθουσιασμό του χάλασε το σχέδιο που ο ίδιος σκάρωσε.

Άραγε δεν είχε εισιτήριο ή ήθελε απλά να δει τον αγώνα «πρώτη μούρη στο καβούρι»; Όποια κι αν ήταν η αιτία, το αποτέλεσμα του βγήκε... ξινό!
Ο διπλανός του, πάντως, δεν κουνήθηκε γρι από το καροτσάκι: αυτός μάλλον ήταν όντως ανάπηρος ή πιο... έξυπνος!


Δείτε το αστείο περιστατικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ