ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Την έκανε ρόμπα!!


Στο χώρο της showbiz τίποτα δεν μένει κρυφό. Ο γνωστός Κύπριος ποδοσφαιριστής, παίχτης μεγάλης κυπριακής ομάδας, μετά το χωρισμό του με την playmate Βερόνικα Βασιλείου, η οποία συμμετείχε στα φετινά καλλιστεία, αποφάσισε να μοιράσει σε πολύ στενούς του φίλους φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.


Φωτογράφος ήταν ο ίδιος με τις φωτογραφίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του showbiz.com.cy να έχουν τραβηχτεί μια νύχτα που πέρασαν μαζί σε ξενοδοχείο του νησιού μας κάτω από την επήρεια αλκοόλ που ήταν και οι δυο. Δεν ήθελε όμως να τις κρατήσει απλά για τον εαυτό του τις φωτογραφίες, αφού ήθελε να ενημερώσει τους φίλους του για την δραστήρια ερωτική του ζωή όταν δεν.. βρίσκεται στα γήπεδα.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί η σχέση του ζευγαριού ήταν κρυφή και ξεκίνησε πριν από τέσσερεις μήνες όπου γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έλξη και δεν άργησαν την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις συναντήσεις του σε ξενοδοχεία Αθήνας και Κύπρου. Δεν κράτησε όμως για πολύ η σχέση αφού εδώ και ενάμιση μήνα έχουν χωρίσει και από τότε έχουν να μιλήσουν.

Έτσι λοιπόν ο κύπριος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μοιράσει γυμνές φωτογραφίες της στους κολλητούς του οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τις κράτησαν μόνο για τους ίδιους μοιράζοντας τες και αυτοί σε άλλους με αποτέλεσμα να φθάσουν και στα δικά μας χέρια. Να λοιπόν η πανέμορφη Βερόνικα Βασιλείου την οποία απολαύσαμε με κομμένη τη ανάσα.



...trelo kouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ