ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Διαμαρτυρία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για “αντισημιτική” διαφήμιση

“Eβραίος : Εμπρα, τι λέει το νέο – δανείσει το γερμανό ; Είναι καλό το γερμανό. Kαραγκιόζης : Νάιν, το γερμανό, δε δανείζει. Eβραίος : Ει, τότε δανείσει εγώ ! Αλλά για να δανείσει πρέπει ν’αυγατίσει. Kαραγκιόζης : Δηλαδή πόσο αυγατίσει ; Eβραίος : Σαράντα τα εκατό αυγατίσει Kαραγκιόζης : Δε μ’έχεις πείσει. Θα βρώ στα Jumbo λύση”

“ΑΝΤΙ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ JUMBO: Ως διαμαρτυρία σε αντι-εβραϊκή τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρείας καταστημάτων JUMBO, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο – Απόστολο Βακάκη, την παρακάτω επιστολή: «Σε διαφημιστικό σποτ της Εταιρείας σας στην τηλεόραση χρησιμοποιείτε κατά τρόπο ανάρμοστο τη φιγούρα του Εβραίου από το θέατρο Σκιών, προσδίδοντας μάλιστα σ΄ αυτόν την ιδιότητα του τοκογλύφου.

Επειδή το εν λόγω σποτ περιέχει μηνύματα άκρως ρατσιστικά και δυσφημιστικά ζητούμε όπως αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ ώστε να σταματήσει η επιχειρούμενη προκλητικότητα η οποία δεν έχει καμία σχέση με την καθεαυτή εμπορική σας δραστηριότητα».

Τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω οι Εβραίοι. Τώρα τα βάλανε με διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών και απαίτησαν να αποσυρθεί ΑΜΕΣΩΣ (τα κεφαλαία δικά τους). Ούτε κράτος εν κράτει να ήταν δε θα ήσαν τόσο προκλητικοί και απαιτητικοί. Ή μήπως είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ