ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑΕΙ

Η... πόρτα, ο χορηγός και ο Γκαλάς!

Από Νίκος Αθανασίου | Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 17:31
Bookmark and Share
Η... πόρτα, ο χορηγός και ο Γκαλάς!

Μετά το «γίνε χορηγός» του Δημήτρη Γόντικα o Nικόλας Πατέρας με νέα επιστολή ξεκαθάρισε ότι «δεν με νοιάζει η χορηγία αλλά μόνο ο Γκαλάς». Η ανεπίσημη απάντηση της ΠΑΕ.



Αναλυτικά η επιστολή-απάντηση Πατέρα σε Γόντικα:


«Αγαπητέ Δημήτρη,Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας».
«Επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας»
Λίγη ώρα αργότερα κύκλοι της ΠΑΕ, σχολίαζαν την επιστολή, λέγοντας ότι «η νέα επιστολή δεν προσθέτει κάτι νέο αλλά επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε πριν. Πρόκειται για κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα. Επειδή ξέρει πολύ καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου οι μεταγραφές δεν γίνονται πουθενά έτσι. Έτσι γίνονται πιο δύσκολες. Αν ήθελε να βοηθήσει ξέρει τον τρόπο. Θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις».
«Γίνε χορηγός»
Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστή η πρόθεση του μετόχου της ΠΑΕ και πρώην προέδρου της ομάδας κ. Νικόλα Πατέρα, με επιστολή του στον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα, να καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Γκαλάς (1,5 εκ. ευρώ για 3 χρόνια) έτσι ώστε να πειστεί ο Γάλλος αμυντικός και να πει το μεγάλο «ναι» στους «πράσινους».

Τελικά από την ΠΑΕ δεν έγινε δεκτή η πρόταση μιας και σε... απαντητική επιστολή προς τον πρώην πρόεδρο, ο Γόντικας τόνισε πως θα ήταν καλύτερο αυτά τα χρήματα αν επιθυμεί να τα βάλει στα ταμεία της ομάδας με την μορφή κάποια χορηγίας.

Αναλυτικά η απάντηση του Γόντικα:

«Aγαπητέ  Νίκο,

Με δεδομένη την αγάπη σου για την ομάδα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά σου αυτή. Σε κάθε περίπτωση ομως, για λόγους τυπικούς αλλα και ουσιαστικούς, το ποσό των 500.000 ευρώ για 3 χρόνια, το οποίο επιθυμείς να συνεισφέρεις, μπορεί να λάβει τη μορφή χορηγίας, που θα είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την ομάδα, εφοσον εχεις αποφασίσει να μην συμμετάσχεις στην επικείμενη αυξηση του μετοχικού κεφαλαιου της εταιρείας. Τόσο εγώ όσο και ο Φάνης Βουτσαράς είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα αυτό»

«Δεν βοηθάει έτσι»

Από κει και πέρα, στην ΠΑΕ προσέθεταν με νόημα ότι «τέτοιες κινήσεις παρά την πρώτη εντύπωση που μπορούν να προκαλέσουν επί της ουσίας δεν βοηθούν καθόλου. Δεν βοηθούν ούτε στις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες, ούτε με τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών, ούτε με τις άλλες ομάδες. Θα έπρεπε αυτό να το γνωρίζει ο κύριος Πατέρας. Υπάρχουν ενδεδειγμένοι τρόποι χρηματοδότησης της ομάδας τους οποίους όσους θέλουν να συνεισφέρουν μπορούν να ακολουθήσουν βοηθώντας επί της ουσίας και όχι επικοινωνιακά».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ