ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ.ΜΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ.

"Η...κρυόπλαστη""Αδυνατώ να πιστεψω πως μιλάει η πιο κρυόπλαστη (ελληνίδα;;;) παρουσιάστρια για τα... ιδανικά της γενιάς μας!! Καλυτερα πρώτα να σκεφτόταν πως έκανε... καριέρα με τα γεννητικά όργανα του "μπαμπά" της και πως ζει τόσα χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού (δηλαδή εμάς...)
Η μόνη που τόσα χρόνια πληρώνεται αδρά για τις ανούσιες κρυάδες, το χιούμορ της "εποχής του Χίτλερ" και το γενικότερο στυλ μιας χρονολογίας που η ίδια νομίζει ότι ζει κι εμείς δεν ...
γνωρίζουμε... Αν υπάρχει φιλότιμο, που δεν υπάρχει από μέρους της, αλήθεια, γιατί δεν αφήνει νέους και φιλόδοξους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά της στην ΕΡΤ...; Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει για να σταματήσουμε να κρυώνουμε όχι μόνο με τα ανούσια κείμενα που "υπογράφει", αλλά και με την κατεψυγμένη και θεόπικρη παρουσία της...
Αλήθεια Ρίκα Διακογιάννη εσένα: "Ποιος μ....... σε έκανε δημοσιογράφο"; (Απάντηση: Κανείς, γιατί δεν είσαι...) "Ποιος μ......... σε προσέλαβε στην ΕΡΤ"; (Απάντηση: Εσύ ξέρεις και ζεις εις βάρος μας...) Γενικά "Ποιος μ........ σου είπε πως είσαι κάτι και το πιστεψες"; (Απλά πες μας και μας μήπως ρίξουμε ευθύνες και σε κανέναν άλλον για την αηδία που μας προσφέρεις...)
Ένας νέος της γενιάς των... 600¤!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ