ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ο ΟΣΦΠ ΓΙΑ ΕΤΟΡΕ ΜΕΣΣΙΝΑ

Ισπανική επιβεβαίωση για Μεσίνα
Α1 Ανδρών
Ολυμπιακός - Ρεάλ
Διαβάστε επίσης

* Μάικλ: «Με θέλει ο Ολυμπιακός»
* Ταξίδι αστραπή Αγγελόπουλου στη Μαδρίτη!

Για ξεκάθαρη πρόταση του Ολυμπιακού στον Έτορε Μεσίνα κάνει λόγο ο ισπανικός Τύπος, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία του gazzetta.gr! Ωστόσο ,οι Μαδριλένοι απαντούν πως ο Ιταλός προπονητής δεν φεύγει από την Ρεάλ.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Στερνή μου γνώση να σ' είχα πάντα. Όταν ήταν ελεύθερος κάποιοι στον Ολυμπιακό αγρόν ηγόραζαν...

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», ο Ετόρε Μεσίνα έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού και συγκεντρώνει το προφίλ που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» για να ακολουθήσουν το δρόμο των επιτυχιών και πιστεύουν πως είναι ο προπονητής που μπορεί να αντιπαρέλθει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είχαν επαφή ή ακόμα και συνάντηση με τον μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Ισπανοί κατατέθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ ώστε να καταφέρει ο Ολυμπιακός να σπάσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «El Mundo Deportivo» με πηγή της από τη Μαδρίτη, αποκαλύπτει πως είναι αδύνατον ο Μεσίνα να φύγει από την Ρεάλ καθώς έχει ισχυρό συμβόλαιο δύο ετών με την «Βασίλισσα». Μάλιστα, αναφέρεται πως ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ