ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ

Παρτ-ι-γαλία!


«ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «16» ΟΙ ΙΒΗΡΕΣ
ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ 7-0 ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ

Διαστάσεις θριάμβου έδωσε στη νίκη της επί της Βόρειας Κορέας η Πορτογαλία, καθώς σε αγώνα που έγινε στο «Γκριν Πόιντ» του Κέιπ Τάουν το κοντέρ έδειξε… 7-0! Οι Ίβηρες μπορεί να άργησαν να πάρουν μπρος, τελειώνοντας...




... το ημίχρονο με το γκολ του Μεϊρέλες (29’), ωστόσο στην επανάληψη «ξεσπάθωσαν», πετυχαίνοντας στο σύνολο έξι γκολ!

Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ ήταν καταιγιστική, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και παρέδωσε μαθήματα απλού και σύγχρονου ποδοσφαίρου στους Βορειοκορεάτες. Οι Μεϊρέλες (29'), Σιμάο (53'), Αλμέιδα (56'), Τιάγκο (60', 89') και Λιέντσον (81') ήταν «χρυσοί» σκόρερ, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλτο στο 87ο λεπτό, ο οποίος είχε να βρει δίχτυα με το εθνόσημο από το 2008...

Με αυτή τη νίκη τους, οι Πορτογάλοι βρίσκονται μία... ανάσα από την πρόκρισή τους στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς βρίσκονται σε δεύτερη θέση του 7ουυ Ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ την πρωτοπορία έχει η Βραζιλία, η οποία έχει εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά την επιβλητική της νίκη (3-1) επί της Ακτής Ελεφαντοστού. Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική, οι Ίβηρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη «σελεσάο», ενώ η Βόρεια Κορέα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντρογκμπά.

Δεν φοβήθηκε η Β. Κορέα

Η Βόρεια Κορέα «κοίταξε» στα μάτια την Πορτογαλία και έδειξε πως δεν φοβάται την αντίπαλο. Αυτό τουλάχιστον κατάφεραν να κάνουν οι Βορειοκορεάτες μέχρι το ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο μέρος οι Ίβηρες μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την υπόθεση νίκη, πράγμα που δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν.

Και για να επιστρέψουμε, μπορεί οι Πορτογάλοι να απείλησαν πρώτοι, με την κεφαλιά του Καρβάλιο στο 7ο λεπτό που πήγε στο δοκάρι, ωστόσο οι Κορεάτες είχαν στη συνέχεια δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 11’ η «βολίδα» του Τσα Γίνγκο Χίοκ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Εντουράντο, ενώ στο 18ο λεπτό ο Πακ Ναμ Τσολ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια όμως, οι Πορτογάλοι αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν τους αντιπάλους τους να ανέβουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «ξεκλειδώσουν» την ασιατική άμυνα στο 29ο λεπτό, όταν από ωραία κάθετη πάσα του Τιάγκο, ο Μιρέλες πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών και με πλασέ έκανε το 1-0, σκορ που ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.


Ακολουθούν περισσότερα…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάμπλο Πόσο (Χιλή)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέδρο Μέντες, Ούγκο Αλμέιδα - Πακ Τσολ Γιν, Χονγκ Γιονκ Γιο

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Κάρλος Κεϊρόζ): Εντουάρντο, Μιγκέλ, Μπρούνο Αλβες, Καρβάλιο, Φάμπιο Κοεντράο, Μεϊρέλες (70΄ Βελόσο), Πέδρο Μέντες, Τιάγκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σιμάο (74΄ Ντούντα), Ούγκο Αλμέιδα (77΄ Λιέντσον).

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ (Κιμ Γιόνγκ Χουμ): Ρι Μιόνγκ Γκουκ, Ρι Κουάνγκ Τσον, Τσα Γιόνγκ Χίοκ (75΄ Ναμ Σονγκ Τσολ), Πακ Τσολ Γιν, Ρι Γιούν Ιλ, Γι Γιούν Ναμ, Μουν Ιν Γκουκ (56΄ Κιμ Γιόνγκ Γιούν), Αν Γιόνγκ Χακ, Πακ Ναμ Τσολ (58΄ Κιμ Κουμ Ιλ), Χονγκ Γιόνγκ Γιό, Γιόνγκ Τάε Σε.

http://www.sportdog.gr

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ