ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΓΓΕΡ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ??????????

Mίλησαν για όλα


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του με τις αντιπρόσωπείες των συνδέσμων οπαδών του Τριφυλλιού και συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας...



...Η συνάντηση του Γιαννη Βαρδινογιάννη με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, έγινε σε δύο δόσεις και διήρκεσε συνολικά περίπου δυόμιση ώρες. Υπήρξε διάλογος, ενστάσεις, κοινά σημεία, αλλά και διαφωνίες. Φάνηκε πάντως ότι πολλά θα κριθούν από τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας. Οι οπαδοί του είπαν για ομάδα που δείχνει να διαλύεται, δόθηκε όμως η υπόσχεση ότι θα γίνει ό,τι πρέπει.

Η απάντηση ήταν πως θα καθορίσουν τη στάση τους, όταν δουν τις κινήσεις που θα γίνουν για την ομάδα. Ειδικά οι εκπρόσωποι του "Ενιαίου Φορέα", έθεσαν ζήτημα συνεχούς ενίσχυσης της ομάδας και όταν γίνει αυτο και πεισθούν θα καθορίσουν τη στάση τους. Ο Γ. Βαρδινογιάννης πάντως δεσμεύτηκε πως η πολυμετοχικότητα θα διατηρηθεί και δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο προηγούμενο μοντέλο. Κάποιες τοποθετήσεις του μεγαλομέτόχου σε θέματα που τέθηκαν, έχουν ως εξής:

Για τον Πατέρα.

Χαρακτήρισε προσχηματική την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα και πρόσθεσε πως έκανε προτάσεις που δεν ήταν δυνατό να γίνουν αποδεκτές. Μιλησε ειδικά για τους Κανελλόπουλο (προτάθηκε για αντιπρόεδρος) και τον Κόντη (προτάθηκε για τεχνικός διευθυντής. Για τον πρώτο είπε μάλιστα πως δεν ήταν δυνατόν να γίνει αποδεκτός διότι έχει βλάψει τον Παναθηναϊκό. Είπε μάλιστα: “Από την πλευρά μου έχω εξαντλήσει κάθε υπομονή και όλα τα περιθώρια με το θέμα της επιστροφής του Νικόλα Πατέρα”.

Για την υπόθεση της αγοραπωλησίας

Είπε πως οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν το κουμάντο στην ΠΑΕ τα δύο τελευταία χρόνια, ζήτησαν έλεγχο και αποτίμηση τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε μια, αποδεκτή από όλους. Επανέλαβε πως ήταν πραγματική η πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές, αλλά δεν βρέθηκε κανείς να κάνει σοβαρή πρόταση αγοράς. Μια χαρακτηριστική φράση ήταν: “Δεν θα βάλει η οικογενειά μου τα λεφτά στην τσέπη της. Ισχύει η δέσμευσή μας ότι υα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη και στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Δεν δέχομαι όμως να βάζουμε τον πήχη χαμηλότερα απο τον Ολυμπιακό”.

Για τον Βγενόπουλο

Επανέλαβε ότι δεν είναι αξιόπιστος συνομιλιτής και δεν υπήρξε ποτέ ευθύς στις τοποθετήσεις του και ότι λειτουργούσε υπόγεια.

Για το ενδεχόμενο να βγει ο ίδιος μπροστά και τον νέο πρόεδρο.

Ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να αναλάβει ο ίδιος διότι δεν έχει το χρόνο που χρειάζεται. Δεσμεύτηκε όμως πως ο νέος πρόεδρος δεν θα είναι “γλάστρα”, αλλά άνθρωπος με κύρος που θα μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του Παναθηναϊκού και θα έχει τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων μετόχων. Ζήτησε μάλιστα από όλους να τον στηρίξουν.

Για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν είπε ότι όλη αυτή η ιστορία με τα διοικητικά και τα μετοχικά, έχει αφήσει λίγο πίσω τον σχεδιασμό, αλλά με δεδομένο πως η ομάδα θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει νωρίτερα υποχρεώσεις, μπορεί να κερδηθεί ο χρόνος που χάθηκε.

Ζήτησε από τους οπαδούς να στηρίξουν τη νεα προσπάθεια και στο σημείο αυτό υπήρξαν ενστάσεις.

“Τι να στηρίξουμε, μια ομάδα που διαλύεται;” ήταν η ερώτηση.

Στη διαβεβαίωση πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να είναι ισχυρή η ομάδα, οι απαντήσεις ήταν:

“Να γίνουν οι κινήσεις και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε”

“Να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει και μεις θα στηρίξουμε”.

Για την πολυμετοχικότητα

Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί χωρίς πιθανότητα επιστροφής στο παλιό μοντέλο.

Έδειξε θετική διάθεση προς τους οπαδούς λέγοντας.

“Εσείς έχετε στο μυαλό σας το καλό του Παναθηναϊκού, τον έχετε πάνω απ' όλα. Να έχετε καθαρό μυαλό και να βοηθάτε την ομάδα. Είστε καλοί συνομιλητές και σας τα συγχωρώ όλα, γιατί πραγματικά νοιάζεστε για την ομάδα”.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάνης παρεπέμψε τους οπαδούς στον Φάνη Βουτσρά, για να ενημερωθούν για τις μειωμένες τιμές που θα ισχύοσυν στα Συνδεσμιακά διαρκείας.

http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ