ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

Καλορίζικο!


ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ - ΠΑΡΩΝ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Supporters Club στα Σπάτα, η οποία περιλάμβανε και την ξενάγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τεσσάρων παικτών (Λυμπερόπουλου, Καφέ, Σάχα και Λεονάρντο) στο νέο προπονητικό κέντρο...



...Στην εκδήλωση βρέθηκαν όπως αναμενόταν και οι Αρναρ Γκρέταρσον και Βασίλης Δημητριάδης, ενώ την έκπληξη έκανε ο Πέτρος Παππάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ έφτασε στα Σπάτα περίπου στις 21.00 και αφού χαιρέτησε πολλούς από τους εκλεκτούς καλεσμένους, κάθισε στο τραπέζι του μαζί με τους Αδαμίδη, Γκρέταρσον, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Φόρεσαν τα κράνη τους

Φυσικά, πριν κάτσουν στο τραπέζι όλοι ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις, ενώ ο αρχιτέκτονας του έργο Θανάσης Κουρμουλής έκανε προσωπική βόλτα στα νέα κτίρια τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ, όπως οι Αρδίζογλου, Σταματιάδης και ο Λάκης Νικολάου, αλλά και όμορφες παρουσίες όπως η Έρρικα Πρεζαράκου και η Μιλένα Αποστολάκη.

Αδαμίδης: Μία γροθιά…

Ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε τον λόγο στην εκδήλωση, μίλησε για την σημασία του έργου, υποσχέθηκε πως θα είναι έτοιμο στα τέλη Αυγούστου και πρόσθεσε πως σημασία για την ΑΕΚ, έχει όλοι να είναι ενωμένοι. «Ευχαριστούμε τους Supporters που κλείνουν 4 χρόνια στην ΑΕΚ. Σκοπός μας είναι να διευρύνουμε και άλλο αυτό το club. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια και όλοι μαζί ενωμένοι διοίκηση, παίκτες, παλαίμαχοι και τεχνικό επιτελείο αν είμαστε όλοι μία γροθιά η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης.

Σίμος: Έτοιμος στα τέλη Αυγούστου!

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε.» Βασίλης Σίμος, ανέφερε για την εξέλιξη του έργου: «Αυτό θα είναι το νέο σπίτι της ΑΕΚ. Είναι στην θέση Μαραζέσκο των Σπάτων. Είναι το ιδανικό μέρος για ένα προπονητικό κέντρο. Όπως είπε και ο κύριος Αδαμίδης θα είναι έτοιμο στο τέλος Αυγούστου. Υπήρξε καθυστέρηση λόγω της άμεσης μετακόμισης των γραφείων της ΠΑΕ που επέφερε λειτουργικά προβλήματα»

Στην συνέχεια ο Σίμος συμπλήρωσε «Η δεύτερη φάση θα τελειώσει σε 2,5 χρόνια. Είμαστε τώρα στην Πολεοδομία και ΣτΕ για να διευθετηθούν κάποια πράγματα. Αν σε ένα χρόνο βγει η άδεια θα ακολουθήσοιυμε το χρονοδιάγραμμα των 2,5 ετών».

* Σε όλους τους καλεσμένους μοιράστηκαν κίτρινα κράνη εργοταξίου, καθώς και ένα έγγραφο με πληροφορίες για το νέο προπονητικό.


http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ