ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο ΝΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λίνεν για Φέτφα, Μπάμποβιτς και μεταγραφές


ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ

Ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, του άρεσε ο Φετφατζίδης και μίλησε για τα μεταγραφικά. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στους Μπάμποβιτς και Μιραλάς ενώ είχε συνομιλία για παίκτες με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς....





...Μετά το τέλος του αγώνα ο Έβαλντ Λίνεν έκανε δηλώσεις για την εικόνα της ομάδας, μίλησε για τον παίκτη που ξεχώρισε, ενώ έκανε σχόλια και για τα μεταγραφικά: "Δεν με ενδιέφερε να κερδίσουμε την Ντιναμό, αυτό που με ενδιέφερε ήταν να δω σε τι κατάσταση ήταν κάποιοι παίκτες μου. Όπως καταλαβαίνεται και εσείς, ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που βλέπετε τώρα, γιατί έλειπαν 13 ποδοσφαιριστές μας. Παρόλα αυτά, είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία αρκετών πιτσιρικάδων, όπως ο Φετφατζίδης που έκανε πολλά πράγματα που μου άρεσαν. Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, όμως, θα μπορούσε να το κάνει καθώς είχε ευκαιρίες. Είμαι επίσης ευχαριστημένος και από τον Μιραλάς, ο οποίος σιγά-σιγά θα μπει στο κλίμα της ομάδας".

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Στέφαν Μπάμποβιτς, ο οποίος αποτελεί προσωπική του επιλογή: "Δεν δεν μπορώ να τον κρίνω μέχρι τώρα, γιατί έχει κάνει ένα πρόγραμμα που τον έχει βαρύνει αρκετά. Αισθάνεται βαριά τα πόδια του, αλλά σιγά-σιγά θα μπορέσει να παρουσιαστεί καλύτερος. Θα συνεχίσουμε να τον δοκιμάζουμε και στα επόμενα παιχνίδια".

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Έβαλντ Λίνεν, μίλησε για Μάντζιο και Κουμορτζί: "Για τον Μάντζιο δεν ισχύει απολύτως τίποτα, δεν υπάρχει θέμα. Για τον Κουμορτζί, σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, αλλά είναι ξένος και είναι ακριβός".

O νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στην κουβέντα που είχε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: "Μίλησα με τον Κοβάσεβιτς, του ζήτησα ποδοσφαιριστές για συγκεκριμένες θέσεις και εκείνος θα μιλήσει με την διοίκηση".

http://redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ