ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΔΥΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ

Στα αποδυτήρια με την Κλαούντια

Από Γιώργος Βροντάκης | Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 11:47
Στα αποδυτήρια με την Κλαούντια

Στο πλευρό της εθνικής Αργεντινής στέκεται η Κλανούντια Σιαρντόνε. Το μοντέλο από την Λατινική Αμερική φωτογραφήθηκε με την φανέλα της «αλμπισελέστε» αλλά και χωρίς αυτήν. Δείτε την στο gazzetta.gr (videos).


Η Κλαούντια φόρεσε την φανέλα της Αργεντινής για το περιοδικό «H Extremo» και θέλησε με τον δικό της τρόπο να υποστηρίξει την ομάδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναφέροντας πως της αρέσει το σεξ στα αποδυτήρια: «Εχω φαντασιωθεί να πάω με πολλούς άντρες ταυτόχρονα. Θα ήταν καλό να κάνω σεξ στα αποδυτήρια, είναι κοινό αλλά είναι καλό. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μια χρυσή ευκαιρία. Μου αρέσει να κάνω σεξ σε δημόσιους χώρους και ο κόσμος να με παρακολουθεί. Μια φορά με είχε καλέσει ένα ζευγάρι για να περάσω μια νύχτα μαζί τους αλλά δεν δέχτηκα. Δεν μου αρέσει να συναναστρέφομαι ερωτικά με άλλη γυναίκα. Αν υπάρχουν άλλοι άντρες δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης δεν θα είχα πρόβλημα να με βιντεοσκοπήσουν».
Με όλα αυτά που δηλώνει η Σιαρντόνε δεν είναι δυνατόν να μην ανυψώσει το ηθικό των παικτώνν της Αργεντινής ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής με την Γερμανία. Η Κλαούντια είχε ακουστεί παλαιότερα πως είχε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι και για αυτό το λόγο παρακολουθεί όλες τις αναμετρήσεις της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Δείτε την Κλαούντια στο Photo Gallery και σε τρία videos

Σχετικά video







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ