ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ.troktiko.ΨΕΛΙΣΜΑΤΑ............

"Απάντηση απο τον Βαγγέλη Ιωάννου"


"Δημοσιεύτηκε ΨΕΥΔΕΣΤΕΤΑ ότι έλαβα το ποσό των 13.496.40 ευρώ από υπερωρίες για το πρώτο τρίμηνο του 2010 από την ΕΡΤ .
Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι έλαβα 7.422 ευρώ για εργασία ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ( και όχι τριών , όπως σκοπίμως διοχετεύτηκε) , ενώ στις αποδοχές αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ...



ΠΑΣΧΑ ( 476.57 ευρώ).
· Δημοσιεύτηκε , επίσης, ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ότι αυτή η πρόσθετη αμοιβή αφορούσε σε υπερωρίες και μόνο.
Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι σ αυτό το πεντάμηνο ( και όχι –επαναλαμβάνω- τρίμηνο…) οι υπερωρίες μου είναι ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ 20 ΩΡΕΣ. Τα υπόλοιπα αφορούν σε υπερεργασίες – νυκτερινά , αλλά και Κυριακές - Αργίες ( 21 το σύνολο από την αρχή του έτους) , δηλαδή σε πρόσθετα που έλαβαν όλοι οι μόνιμοι-εργαζόμενοι υπάλληλοι της εταιρίας. Κι όλα αυτά σε ώρες τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού «αέρα» , που δεν γίνεται να αποκρυβούν ή «να πατάω όποτε μου καπνίσει»…
· ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ οι πρόσθετες μηνιαίες αμοιβές μου είναι περίπου 600 ευρώ για την καθημερινή (συμπεριλαμβανομένων των Σαββάτων και των Κυριακών) εργασία μου στην τηλεόραση , αλλά και περίπου 600 ευρώ μηνιαίως για την ΠΡΟΣΘΕΤΗ εργασία μου στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ με καθημερινή βραδινή εκπομπή ( 10-12 , «Τα πάντα όλα») , την οποία εδώ και δυο χρόνια η διοίκηση της ΕΡΤ μου ζήτησε να επιμελούμαι και να παρουσιάζω.
· Η αλήθεια επίσης είναι ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΩΡΕΣ εργασίας μου στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο , ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τους άμεσους προισταμένους μου, τον διευθυντή και τις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας.
· ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ , ακόμη, ότι ΑΝΑ ΕΤΟΣ δεν διεκδικώ από την εταιρεία κατά μέσο όρο 100 ( ΕΚΑΤΟ) πραγματικά ρεπό, στα οποία εργάζομαι.
· ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ , επιπλέον, ότι όλοι όσοι εργάζονται ( έστω και ελάχιστα στην ΕΡΤ) γνωρίζουν πως η εταιρεία έχει πλαφόν στις αποδοχές των μονίμων υπαλλήλων της. Αρα τα τερατώδη ψεύδη ήταν σίγουρο ότι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα καταρριφθούν.
· Για όλα τα παραπάνω , αλλά και για πολλά ακόμη , με κάποιους θα τα πούμε εκεί που ο πολιτισμός και οι νόμοι οδηγούν. Την ώρα που πρέπει…
· Κι επειδή , όλοι γνωριζόμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μεταξύ μας , ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ το ποιος δουλεύει και το… ποιος προσπαθεί να δουλέψει την κοινωνία.
· ΤΟ δικό μου ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ μαζί με τα εκκαθαριστικά της εφορίας κάθε 30 Ιουνίου παραδίδεται στον αρμόδιο εισαγγελέα. Γίνεται απ όλους άραγε αυτό;
· Είναι γνωστό , άλλωστε, ότι: «όλοι μπορούν να κοροιδέψουν όλους για λίγο καιρό. Λίγοι μπορούν να κοροιδέψουν όλους για πολύ καιρό. Ποτέ , όμως , όλοι να κοροιδεύουν τους πάντες για πάντα»!
ΥΓ1: Προς ανησυχούντες «ανώνυμους», αλλά και …«επώνυμους» (όψιμους) συκοφάντες: Ναι είναι αλήθεια ότι η διοίκηση της ΕΡΤ με έχει συμπεριλάβει στους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος.
ΥΓ2: Κάθε άπιστος Θωμάς μπορεί να ζητήσει ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, που παρέθεσα στην επιστολή μου από την αρμόδια διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών της ΕΡΤ. Με την άδειά μου , παρότι μιλάμε για προσωπικά δεδομένα. Ουδέν κρυπτόν κύριοι…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ"

troktiko: Τον τιμά τον Βαγγέλη Ιωάννου που απαντά, αλλά εμείς έχουμε μια απορία. Στην ΕΡΤ λοιπόν που δουλεύει τόσος κόσμος γιατί οι εργαζόμενοι να κάνουν υπερεργασίες – νυκτερινά ,Κυριακές και Αργίες; Εύλογο το ερώτημα.

Share on Facebook

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΡΤ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 45 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ