ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΟΛΟΙ

«Σούπερ προοπτική ο Παναθηναϊκός»


Ο Γκοβού βρίσκεται μια ανάσα από την Παιανία, και ο επόμενος που θα τον ακολουθήσει αναμένεται να είναι ο Μαρσέλο Μπορντόν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στο gazzetta.gr και εξέφρασε τον ενθουσιασμό για την νέα προοπτική στην καριέρα του...


Κοντά σε δυο μεγάλες μεταγραφές βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι ο πρώτος που θα περάσει την πύλη της Παιανίας. Ο δεύτερος μεγάλος μεταγραφικός στόχος είναι ο Μαρσέλο Μπορντόν, ο οποίος τις επόμενες είναι πιθανό να ενταχθεί στο δυναμικό του «τριφυλλιού». Μπορεί να μην έχει λύσει ακόμα τη συνεργασία του με τη Σάλκε, ωστόσο μιλώντας στο gazzetta.gr εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και να πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι μια σούπερ προοπτική για μένα ο Παναθηναϊκός. Ομάδα με εξαιρετική παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από μια μεγάλη σεζόν στην Ελλάδα και φυσικά με τιμά το γεγονός να ενδιαφέρεται για μένα» και πρόσθεσε:
«Είναι πρόκληση για μένα να βρεθώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπου θα αγωνίζομαι τίτλους. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως απαιτείται... λίγο υπομονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη Σάλκε. «Γνωρίζω το μεγάλο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι παίκτης της Σάλκε, και για να γίνει οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα να συζητήσω με την ομάδα μου και εφόσον πάνε όλα καλά θα μπορώ να μιλήσω με τον Παναθηναϊκό. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ραντεβού με τη Σάλκε και θα έχω νεότερα».

Όσο για το αν η παρουσία του Γκοβού στο «τριφύλλι» τον... φέρνει πιο κοντά στην Παιανία, ο Μπαρντόν σχολίασε χαμογελώντας: «Τώρα το μαθαίνω, και κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη. Οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να συνεργαστεί μαζί, όμως εγώ θα απαντήσω αφού πρώτα μιλήσω με τη Σάλκε»

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ