ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΜΙΛΑΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙKΟ:Ο Γιάννης Μώραλης πάει για νέος γενικός διευθυντής!


"Ένα από τα πλέον πετυχημένα στελέχη του Ολυμπιακού , κατά γενική ομολογία όλων την τελευταία δεκαπενταετία, ο Γιάννης Μώραλης αναλαμβάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την γενική διεύθυνση της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Ο νυν...


διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ θεωρείται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως η ιδανική περίπτωση για την συγκεκριμένη θέση, αφού από την μία η εμπειρία του και από την άλλη οι πολυποίκιλες γνώσεις του για θέματα που άπτονται, του ποδοσφαίρου γενικότερα και του Ολυμπιακού ειδικότερα, τον καθιστούν, ως τον επικρατέστερο για την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Οι ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα ή στην κοινή συνέντευξη τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ή μία ημέρα αργότερα οπότε και θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες αλλαγές στην διοίκηση, αλλά και στην γενικότερη δομή της ΠΑΕ.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι μόνοι σίγουροι που τελειώνουν από τα διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, που ούτως ή αλλιώς ήταν δύο στελέχη που δεν πρόσφεραν κάτι ουσιαστικό στην Πειραϊκή ΠΑΕ.

Από κει και πέρα το θέμα του Νίκου Καραχάλιου και το ποια ακριβώς θα είναι η θέση του στον Ολυμπιακό, αν δηλαδή θα αναλάβει την επικοινωνία του συλλόγου εξαρτάται ακόμα από κάποια δεδομένα τα οποία αναμένεται να ξεκαθαριστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ σε ότι αφορά το όνομα του Γιάννη Κορωνιά ( υιού του Γιώργου Κορωνιά –πρώην ισχυρού άνδρα της VODAFONE), το οποίο ακούστηκε για ανάληψη θέσης στα διοικητικά της ΠΑΕ , οι πληροφορίες του theplayer.gr, αναφέρουν ότι τελικά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εκ των ουκ άνευ να πούμε ότι τόσο ο Γιώργος Λούβαρης , όσο και ο Σωκράτης Κομινάκης θα είναι μέλη του νέου Δ.Σ. του Ολυμπιακού καταλαμβάνοντας αντίστοιχα τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων!

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ