ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΥΚΣΕΒΙΤΣ

Ο Ολυμπιακός "ακύρωσε" τον Βούκσεβιτς όταν έμαθε για τον χαρακτήρα του


"Μπορεί ο Σίμον Βούκσεβιτς να είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και να είχε μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η μεταγραφή όμως χάλασε την τελευταια ώρα και...


η αιτία ήταν ο χαρακτήρας του παίκτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ιδιότροπος.

Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός, βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων", προκειμένου να κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο παίκτης να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ώρα της κουβέντας και των διαπραγματεύσεων όμως, ο Βούκσεβιτς είπε μια κουβέντα που εκνεύρισε τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, αμφισβήτησε τα οικονομικά του Ολυμπιακού, γεγονός που έκανε τους "ερυθρόλευκους" να αλλάξουν στάση και να μην προχωρήσουν σε συμφωνία.

Εκτός αυτού όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου, έψαξαν για πληροφορίες και έμαθαν για τον προβληματικό χαρακτήρα του παίκτη. Έτσι, μετά από αυτό η συμφωνία χάλασε, ο Ολυμπιακός δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να βάλει μπελάδες στο κεφάλι του με τέτοιου είδους παίκτες και ο Βούκσεβιτς αποχώρησε άπραγος.

Αντίθετα, ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, συνοδεύεται από τις καλύτερες συστάσεις, οι οποίες κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ και πουθενά.

http://www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ