ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μετά τον Ζίκo και ο Λίνεν "γουστάρει" Φετφατζίδη


"Δεν παίζεται με τίποτα αυτός ο παίκτης, θα αφήσει εποχή", είναι τα λόγια όσων αντικρίσουν τις ικανότητες του Γιάννη Φετφατζίδη με την μπάλα στα πόδια. Λόγια που τα ασπάστηκε και ο...



Εβαλντ Λίνεν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Μόναχο.

Το ύψος του είναι το μοναδικό αρνητικό στοιχείο που τον διακρίνει, αλλά η ταχύτητα και ο εκπληκτική τεχνική βγάζουν μάτια. Στην προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" όλοι μιλούν για γι' αυτόν και πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός μιλαέι περισσότερο από όλους. "Δεν έχει σημασία το ύψος του. Αν δουλέψει σωστά θα αφήσει εποχή", ήταν κάποια σχόλια του Λίνεν.

Βέβαια, ο Λίνεν ήρθε "δεύτερος", καθώς το μεγάλο ταλέντο του Φετφατζίδη το διαπίστωσε ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν άφησε να περάσει απαρατήρητο το ταλέντο του νεαρού μεσοεπιθετικού και αμέσως του έδωσε την ευκαιρία σε επίσημα ματς.

"Δεν παίζει στη γραμμή, συγκλίνει προς τα μέσα. Παίζει αριστερά, ξεκινάει όμως και από δεξιά για να απειλεί με το αριστερό πόδι. Και στον άξονα βγαίνει, είναι κινητικός, δημιουργεί πολλά προβλήματα στους προσωπικούς του αντιπάλους", είναι κάποια κολακευτικά σχόλια που βγαίνουν από τα στόματα των "ερυθρόλευκων".

http://www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ