ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

"Φαίδων ο άγριος"


"Πριν 2 εβδομάδες κατά τις 9 και 30 το πρωί, η δημοσιογραφική ομάδα της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται σε φυσιολογικό πανικό, όπως συμβαίνει κάθε πρωινό άλλωστε: ''Σήκωσε μου την μπούκλα πιο ψηλά'', ''βάλε μου κάνα μεγαλύτερο ντεκολτέ, δεν είμαι καλόγρια'', ''χάλια είναι αυτό το κραγιόν, άλλαξέ το'', ''τι λέει το...

ζώδιό μου σήμερα;'' κλπ.

Ξαφνικά, κραυγές βγαίνουν από τα καμαρίνια. Αυτό το ιερό δημοσιογραφικό κλίμα, τόλμησε να διαταράξει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Π., που έβαλε στο laptop να ακούσει ένα τραγούδι.

Οι φωνές του Φαίδωνα, ακούστηκαν μέχρι τα πλατώ. «Δεν σέβεσαι τίποτε… πώς τολμάς» ούρλιαζε στον πιτσιρίκο (ο οποίος με 1000 ευρώ μικτά, δουλεύει 6 ημέρες, περίπου 14 ώρες την ημέρα). Οι κραυγές του Φαίδωνα, μεταφέρθηκαν στο γραφείο της αρχισυντάκτριας και τα ουρλιαχτά έγιναν απαιτήσεις. «Ή αυτός ή εγώ, διαλέξτε».

Το δίλημμα ήταν εύκολο. Πού να ψάχνουν τέτοιες ώρες για όμορφο πανελίστα, με τόσο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ -όπως “πώς φτιάχνεται ο τέλειος κουραμπιές”- και με την βαθιά ανάλυση και περιγραφή της ιδανικής κυλότας, που κάθε γυναίκα ονειρεύεται.

Y.Γ: Η οσμή της έπαρσης, και της απληστίας θα σε προδώσει – όπως το σκόρδο που έφαγες – όταν θ’ ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις. (Που λέει και ένας Πέρσης ποιητής ο Ρουμί.)

Γιατί δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα το ανοίξει κάποιος το στόμα του, για το ποιός -και κυρίως γιατί- σε επέβαλλε με το έτσι θέλω, πρώτα στις αλήστου μνήμης ''3 Ευχές'' της κ. Κορομηλά κι αργότερα στην κ. Μενεγάκη) κ. Φαίδωνα άγριε..."
http://mediasoup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ