ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕ .ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ

Aπόψειs για τηv απεpγία στo λιμάνι τoυ Πειραιά


"Το λιμάνι του Πειραιά αστυνομοκρατείται για ν'αντιμετωπιστούν οι απεργοί του ΚΚΕ. Πως εγώ να σεβαστώ αυτή την απεργία, όταν... στις επιχειρήσεις του κόμματος υπάρχει τρομοκρατία και οι εργαζόμενοι του Ριζοσπάστη σκύβουν το κεφάλι στις αξιώσεις της κομματικής εργοδοσίας για μειώσεις μισθών; Τι θα πει η ηγεσία του ΚΚΕ αν δει μπλόκο απεργών στις πύλες του Περισσού. Θα καλέσει αστυνομικές δυνάμεις; Μπορεί, βεβαίως, να το κάνει κι αυτό. Η τακτική των αντιφάσεων τη χαρακτηρίζει. Οπως έκανε και με την ανακοίνωση - καταγγελία για το πάγωμα των αποδοχών για τρία χρόνια που προωθεί η κυβέρνηση. Βεβαίως αυτή τις μειώνει τις ήδη ισχνές αποδοχές. Μήπως αυτό θέλει να πράξει και η κυβέρνηση; Ελεος"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
" Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ετοιμάζονται να ορίσουν για μια ακόμα φορά να επιβάλλουν "απαγορευτικό απόπλου" στο λιμάνι του Πειραιά. Η ηγεσία του ΚΚΕ συμπαραστέκεται. "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" λέει και σηκώνει την επαναστατική σημαία της. Μόνο που νόμος δεν είναι το δίκιο του εργάτη, αλλά το άδικο του μνημονιου της Τρόϊκας για τους εργαζόμενους του Ριζοσπάστη, του 902, της Τυποεκδοτικής που πετσοκόβονται οι ήδη ισχνοί μισθοί. Γι'αυτό και χαρακτηρίζουν, άλλωστε, "σχετική" τη νομιμότητα. Οπου τους βολεύει. Γνωρίζετε και κάτι άλλο; Ο Περισσός αναμένει το νόμο για τις απολύσεις για να διώξει δεκάδες εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις του, με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος. Θα ξεκινήσει από την Τυποεκδοτική, θα συνεχίσει στην τηλεόραση του 902 και έπεται συνέχεια. Μήπως το ΠΑΜΕ θα στήσει μπλόκο και στις πύλες του Περισσού; Οχι, γιατί εκεί δεν είναι νόμος το δίκιο του εργάτη"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ