ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

Μαραντόνα: «Τα ίδια έκαναν και σε μένα!»



KAΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά τη νίκη της Αργεντινής επί του Μεξικού με 3-1 στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί η ομάδα του να...



προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ του Κάρλος Τέβες, αλλά ο προπονητής των νικητών είχε πολλά παράπονα για τη μη προστασία του Λιονέλ Μέσι.

«Ο Μέσι δέχτηκε και πάλι πολλές κλωτσιές και ο διαιτητής δεν έδινε κάρτες. Θα έπρεπε να αποβληθεί ο Τοράδο. Αυτό που συμβαίνει τώρα στον Μέσι το είχα βιώσει κι εγώ 20 χρόνια πριν. Οι αντίπαλοι πήγαιναν για τα πόδια μου και όχι για την μπάλα. Αυτό που συμβαίνει είναι σκανδαλώδες», τόνισε.

Για τη νίκη της ομάδας του είπε: «Κερδίσαμε ένα μεγάλο παιχνίδι και πιστεύω πως ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δυνατό. Ξέραμε πως όταν θα τους πιέζαμε θα έκαναν λάθη».

Όσο για τον μεγάλο προημιτελικό του Σαββάτου κόντρα στη Γερμανία, ανέφερε: «Δεν έχουμε έρθει εδώ για διακοπές, αλλά για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είναι περήφανοι οι Αργεντινοί φίλαθλοι για μας. Τώρα χαίρομαι για τη νίκη και με τη Γερμανία θα αρχίσω να ασχολούμαι από αύριο. Ξέρουμε πως είναι πιο δυνατός αντίπαλος από το Μεξικό, αλλά έχουμε τους παίκτες για να τους αντιμετωπίσουμε», ενώ πρόσθεσε πως «... θα ήθελα να βάλω μια φανέλα και να παίξω κι εγώ».

sport-fm.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο Ντιεγκο. Αυτα τα παλιοπαιδα οι αντιπαλοι του Μεσι δεν το αφηνουν το παιδι να παιζει μονο του και οπως θελει αυτο. Ολο του παιρνουν την μπαλα. Θρασος που το εχουν. Αλλα κι αυτοι οι ατιμοι οι διαιτητες δεν το προστατευουν καθολου το παιδι. Κανονικα οποιον τολμησει να κοιταξει στα ματια τον παιχταρα πρεπει να του δειχνουν αμεσως κιτρινη καρτα. Οποιον δε τολμησει να σκεφτει και μονο οτι θα μαρκαρει αυτον τον θεο της μπαλας, απευθεις κοκκινη! Ακους εκει...

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ