ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ?

Περιμένει πρόταση από ΠΑΟ ο Σκόκο!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός ενημερώθηκε από τους μάνατζέρ του ότι οι «πράσινοι» άμεσα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτησή του. Η επίσημη πρόταση που περιμένει η ΑΕΚ από την Ανζχί ίσως την προλάβει ο... Παναθηναϊκός! Σύμφωνα...



...με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του aek365.gr, ο Νάτσο Σκόκο έχει ενημερωθεί από τους μάνατζέρ του ότι άμεσα (ίσως και μέσα στην εβδομάδα) θα κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού!

Όπως φαίνεται ο ίδιος ο παίκτης δεν θα σταθεί εμπόδιο αν τα βρει η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου όπως φαίνεται στο ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του παίκτη Παύλο Διαννή συζητήθηκαν αρκετές λεπτομέρειες που προφανώς άφησαν ευχαριστημένο τον Σκόκο, όταν του μεταφέρθηκαν.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία μιας ιστορίας που βρίσκεται εδώ και μήνες στην επικαιρότητα. Ουσιαστικά πλέον επιβεβαιώνεται και το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού που θέλει τον Γόντικα και τον Σταύρο Αδαμίδη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να μιλούν για... μεταγραφικά.

Βέβαια, σύμφωνα με όσα έχουν φροντίσει να ξεκαθαρίσουν από την ΑΕΚ ως τώρα, οι οικονομικές απαιτήσεις της Ένωσης ξεκινούν από 4 εκατ. ευρώ. Οπότε θεωρείται απίθανο να δώσει ο Παναθηναϊκός τόσα λεφτά και μάλιστα μετρητά.

Η περίπτωση πάντως να γίνει η μεταγραφή που θα γραφτεί στην ιστορία σαν η πρώτη μεταξύ ανταγωνιστών, θα είναι αν η ΑΕΚ αλλάξει γνώμη και αποδεχθεί χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα που είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουν οι πράσινοι.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί πάντως ομάδα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και τον Σκόκο για μεταγραφή, το σίγουρο είναι ένα: ο Σκόκο παραμένει χωρίς προβλήματα στην ομάδα και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Ο Αργεντινός έχει ξεκαθαρίσει σε συμπαίκτες του (νυν, αλλά και πρώην...) ότι θα μείνει κανονικά στην ΑΕΚ, θα λάβει μέρος κανονικά στην προετοιμασία (επιστρέφει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα) και δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του με την ΑΕΚ. Θα επιθυμούσε βέβαια να αλλάξει περιβάλλον, όμως γνωρίζει πολύ καλά και το τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ, κι αν η ίδια θέλει να τον κρατήσει είναι ικανή να το κάνει.

Επιπλέον ο Σκόκο είχε ξεκαθαρίσει (ξανά σε συμπαίκτες του νυν και πρώην) ότι αν η ΑΕΚ επιμείνει σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του - παρότι η Ένωση ήταν αυτή που διέκοψε τις συζητήσεις μαζί του μετά το πρωτάθλημα - είναι διατεθειμένος να το συζητήσει.

http://www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ