ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΠΛΟΓΚ

Ιδού η αλήθεια για την συμφωνία Κόκκαλη – Αγγελόπουλου


Το balla.gr είχε γράψει πριν από λίγο καιρό και πριν από την συμφωνία του Σ. Κόκκαλη με τον Β. Μαρινάκη ότι υπήρχε συμφωνία του Σ. Κόκκαλη με τους Αγγελόπουλους και μάλιστα με τον πατέρα τους. Πολλοί μας ρωτούν τι συνέβη και τελικά η συμφωνία αυτή δεν υλοποιήθηκε. Ιδού, λοιπόν, η απάντηση...



Έγκυρες πηγές μας και στο περιβάλλον των Αγγελόπουλων και στο περιβάλλον του Σ. Κόκκαλη μας αναφέρουν ρητώς και κατηγορηματικώς ότι υπήρξε συμφωνία και μάλιστα συμφωνία όχι απλά για ένα κομμάτι του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά για το πλειοψηφικό πακέτο με ένα ποσό πολύ ήταν κατά 10 εκατ. ευρώ λιγότερα από την συμφωνία που έγινε με τον Β. Μαρινάκη. Στην συμφωνία, μάλιστα, αναφερόταν ότι θα αναλάμβανε πρόεδρος ο πατέρας των Αγγελόπουλων και όχι τα παιδιά που θα έμεναν στο μπάσκετ.


Γιατί, λοιπόν, δεν υλοποιήθηκε αυτή η συμφωνία; Διότι υπήρξαν πολιτικοοικονομικές παρεμβάσεις προς την πλευρά του Σ. Κόκκαλη. Αυτές οι παρεμβάσεις είχαν τις εξής υποδείξεις:
1. Να πουλήσει ο Σ. Κόκκαλης τον Ολυμπιακό, διότι 18 χρόνια ήταν πολλά στην ομάδα με τον περισσότερο κόσμο.
2. Να πουλήσει σε οποιοδήποτε άλλο και όχι στους Αγγελόπουλους που θα δυνάμωναν υπερβολικά παίρνοντας στον κατοχή τους και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Αυτά συμβαίνουν στις μπίζνες, στο ελληνικό πολιτικοοικονομικό περιβάλλον όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Να δώσουμε και ένα παράδειγμα. Ο Θ. Αγγελόπουλος και η Γ. Αγγελοπούλου είχαν φτάσει σε συμφωνία με την οικογένεια Μπόμπολα για να αγοράσουν τον Πήγασο. Μάλιστα, η μετοχή της εταιρείας, που εκδίδει συν τοις άλλοις το «Εθνος», είχε σταματήσει να διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο, διότι η τιμή ανέβαινε καθημερινώς σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τελικά με πολιτικοοικονομικές παρεμβάσεις για να μην αποκτήσουν ακόμα, μεγαλύτερη δύναμη τότε ο Θόδωρος και η Γιάννα που ζούσαν πάνω στις δάφνες των Ολυμπιακών Αγώνων, η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε. Και τελικά πήγαν και αγόρασαν τον Ελεύθερο Τύπο, τον οποίο είχε προσπαθήσει να αποκτήσει, χωρίς επιτυχία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=3468

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ