ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΘΕΑ

Από Showbitch | Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 23:47
Bookmark and Share

* Μέγεθος κειμένου:
* Εκτύπωση
* Email
* Φωτογραφίες

Καλά κρατιέται η... Μαλένα
Show bitch

«Κάνε στην άκρη ρε μάστορα να μας δει και λίγο ο ήλιος» φαίνεται να λέει η Monica Bellucci σπρώχνοντάς τον με χάρη. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η κινηματογραφική «Μαλένα» είχε κάνει όλο τον ανδρικό πλανήτη να την βλέπει στα πιο κρυφά του όνειρα.

Από τότε μέχρι σήμερα που η Μόνικα Μπελούτσι έχει φτάσει να είναι μια 45άρα (ίσον δυο 22άρες και κάτι ψιλά) δεν φαίνεται να άλλαξε και πολύ. Όχι ότι είναι όπως τότε που σουλατσάριζε στα ιταλικά σοκάκια και κουνιόντουσαν τα κεραμίδια στον Βοτανικό, αλλά όπως και να το κάνουμε ο χρόνος είναι και πανδαμάτωρ και αμείλικτος και άμα σε πιάσει σε χτυπάει κάτω σα χταπόδι . Αλλά φαίνεται πως κάπως του την έφερε και… καλά κρατιέται.

Εδώ άλλες με τα μισά της χρόνια (22 και κάτι ψιλά είπαμε) που πλασάρονται σαν sex symbol και το κάνουν και θέμα- αν και μεταξύ μας δεν υπάρχει, καλά να’ ναι οι μακιγιέρ και οι στιλίστες- πού χάθηκε αλήθεια αυτή η ψυχή με τις μπουτουνιέρες που γυρόφερνε στα club όλης της Ελλάδας την εθνική μας πορνοστάρ, πριν βέβαια την… κερδίσει η έβδομη τέχνη- σε λίγα χρονάκια καταντάνε σαν μαραμένα μύδια και ούτε να τις κοιτάξεις που λέει ο λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ