ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ......................

Μένει ο Λίνεν με βοηθό "Μπόσκο"


Η πρώτη σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και κράτησε περίπου τρεις ώρες. Οι Σωκράτης Κόκκαλης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιώργος Λούβαρης, Έβαλντ Λίνεν και Δημήτρης Θεοδωρίδης συναντήθηκαν μαζί και...




... τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και τα οποία πρέπει ένα-ένα να λύνονται. Άλλωστε, το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, άρα δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

To θέμα είναι ότι προκύπτει πρόβλημα με τον βοηθό του Έβαλντ Λίνεν και ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη συνάντηση. Οι διοικούντες δεν επιθυμούν στο τεχνικό τιμ την παρουσία του μόνιμου συνεργάτη του Γερμανού, Αμντέλ Ραμντάν, αλλά έναν δικό τους άνθρωπο, όπως τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Όμως, θα πρέπει κάπου εδώ να τονιστεί ότι ο πρώην τεχνικός της Μόναχο 1860 είχε συμφωνήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη πως θα έχει τον παλιό του συνεργάτη στο πλευρό του και είναι άγνωστο πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η διαφωνία.

Στις 17:34, ο νέος μεγαλομέτοχος, Βαγγέλης Μαρινάκης, βγήκε από τα γραφεία, έχοντας το χαμόγελο στα χείλη, ίσως για να μην δώσει και την παραμικρή "τροφή" για σχόλια. Ο 43χρονος εφοπλιστής επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε, ενώ ο πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης, βγήκε μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη λίγα λεπτά μετά και επίσης έφυγαν με το αυτοκίνητό τους. Νωρίτερα απ' όλους, είχε αποχωρήσει από τα γραφεία ο Γιώργος Λούβαρης, ενώ έμεινε μέσα ο Έβαλντ Λίνεν, ίσως για τους λόγους που προανάφερθηκαν.

Όπως και να 'χει, επρόκειτο για μια πολύ σημαντική συνάντηση ανάμεσα στους πλέον δυνατούς ανθρώπους της ομάδας, ενώ αναμένεται την Τρίτη η ΑΜΚ, που θα φέρει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τυπικά στο πηδάλιο της ΠΑΕ. Παράλληλα, δρομολογείται και η παράδοση-παραλαβή των σημαντικών πόστων σε επίπεδο διοίκησης, αν και θα γίνουν και άλλες αλλαγές, όπως είναι η ενεργοποίηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Όλα αυτά τα θέματα έπρεπε να τεθούν στο τραπέζι και είναι λογικό ότι μπήκαν σε μια σειρά. Ο Ολυμπιακός αλλάζει... σελίδα και αυτό φαίνεται τις τελευταίες ημέρες για τα καλά.

http://redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ