ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

«Πρώτη» με Κόκκαλη


Ολοκληρώθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού εν όψει της νέας χρονιάς, με την παρουσία του Προέδρου των «ερυθρόλευκων», Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος παρουσίασε τον Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες.

Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε πρώτος στις εγκαταστάσεις του ...
Ρέντη λίγο πριν τις οκτώ, και στη συνέχεια την εμφάνιση τους έκαναν οι… πιτσιρικάδες των «ερυθρόλευκων», Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Σοϊλέδης, Σταμόγιανος και Φετφατζίδης.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που δείχνει με κάθε τρόπο τη δέσμευση του στην ομάδα.

Λίγο πριν τις εννέα, έδρασε στο Ρέντη ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, σε μία… ιστορική στιγμή για τον ίδιο, αφού αναμένεται αυτή να είναι και η τελευταία φορά που θα βρίσκεται στην πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών, με την ιδιότητα του Προέδρου τουλάχιστον.

Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Κόκκαλης, παρουσίασε τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν, στους ποδοσφαιριστές και μετά κατηφόρισε προς τα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξνάδρας, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι στον Ολυμπιακό που επιμένουν ότι ο Λίνεν δεν θα μπει την Πέμπτη στο αεροπλάνο για να πάει στο Μόναχο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων.

Αφήνουν ορθάνοιχτο… παράθυρο αντικατάστασής του με κάποιον τεχνικό μεγαλύτερου βεληνεκούς με τα ονόματα των Πελεγκρίνι, Ράμος, Μανθάνο, Ουγιέ, Λάουντρουπ, Μπιέλσα να βρίσκονται στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Από την συγκέντρωση, απουσίαζαν ο Αντώνης Νικοπολίδης, που δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο Όλοφ Μέλμπεργκ που του έχει χο0ρηγηθεί παραπάνω άδεια, αφού είχε υποχρεώσεις με την εθνική Σουηδίας και οι Έλληνες διεθνείς, Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Κανονικά έκαναν την εμφάνιση τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ντένις Επστάιν.

Σύσκεψη κορυφής

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, το μεσημέρι θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με κυρίαρχο θέμα τις μεταγραφές.

Ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης, ο ιδιοκτήτης - αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Λούβαρης, ο επίσης αντιπρόεδρος Σωκράτης Κομηνάκης, ο απερχόμενος γενικός διευθυντής Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο επίσης απερχόμενος αθλητικός διευθυντής Δημήτρης Θεοδωρίδης θα καθίσουν και θα συζητήσουν τόσο για τις περιπτώσεις μεταγραφών που ήδη έχουν τρέξει και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όσο βέβαια και για τα νέα ονόματα που έχουν προταθεί και είναι πάρα πολλά. Από Τρεζεγκέ, Γκοβού, Βαλμπουενά και Γκούτι μέχρι Γιοβάνοβιτς, Κουμορτζί, Φοφανά και Καστίγιο…

Να χαμε να γράφουμε…

Ένας… χαμός γίνεται και σήμερα στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για πρόταση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ συν την εφορία στον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Για πρόταση στον Γκούτι ύψους 2,5 εκ. ευρώ που μένει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης, θέμα που προέκυψε από Ισπανικά και Τούρκικα δημοσιεύματα.
Σενάρια για τον Λούκας της Λίβερπουλ, Μπραντάο της Μαρσέιγ, Καμορανέζι της Γιουβέντους και φυσικά η εκ νέου προσπάθεια να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» ο Νέρι Καστίγιο.

Σε όλη αυτή την… ονοματολογία, ισχύει το ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», ως προς το ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Μεταγραφές θα γίνουν, αλλά μέχρι να αρχίσουν οι ανακοινώσεις… ας κρατάμε μικρό καλάθι.


http://www.theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ