ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΟΣΟ ΟΣΟ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

"Ρίχνουν την τιμή του Τζιμπούρ στην ΑΕΚ προκειμένου να φύγει"


"Εκνευρισμό και απογοήτευση προκάλεσαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, οι δηλώσεις του Ράφικ Τζιμπούρ από την Νότιο Αφρική, όπου βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Αλγερίας. Ο "τρομοκράτης" έκανε για άλλη μια φορά λόγο για σκοτεινές συνωμοσίες σε βάρος του, γεγονός που "μούδιασε" τους ανθρώπους της Ένωσης...


Ότι οι σχέσεις του Αλγερινού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι κάκιστες, είναι γνωστό και δεν άλλάζει. Στην ΑΕΚ όμως μετά από την νέα "βόμβα" Τζιμπούρ, ψάχνουν τρόπο να τον πωλήσουν, ακόμα και αν αναγκαστούν να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους. Έτσι και αλλιώς υπήρχε η διάθεση από την πλευρά των "κιτρινόμαυρων" να δώσουν τον Τζιμπούρ, αλλά τώρα αυτή η διάθεση έγινε προτεραιότητα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέπουν πως ο Γαλοαλγερινός ακόμα και στο μουντιάλ, στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του, αυτός συνεχίζει τα ίδια, ασχολείται με την ΑΕΚ ρίχνοντας βόμβες και τσακώνεται με τον προπονητή του. Βέβαια, μετά από όλα αυτά, υπάρχει ο κίνδυνος να μην βρεθεί ομάδα να ασχολειθεί σοβαρά με τον Τζιμπούρ και αν βρεθεί θεωρείται απίθανο αν δώσει στην ΑΕΚ τα χρήματα που θέλει."

http://balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=3437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ