ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ

Επιμένουν οι Άγγλοι για Ζιλμπέρτο Σίλβα


Νέος κύκλος αγγλικών δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον συλλόγων από την Πρέμιερ Λιγκ για τον Βραζιλιάνο μέσο του Παναθηναϊκού...



...Τα πρώτα δημοσιεύματα είχαν βγει στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες. Τότε ήταν, κυρίως, η Μπλάκμπερν και κατά δεύτερο λόγο οι Έβερτον, Φούλαμ και Λίβερπουλ που παρακολουθούσαν από κοντά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Στο νέο μπαράζ δημοσιευμάτων, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Η Μπλάκμπερν περνάει σε δεύτερο πλάνο και πλέον η Λίβερπουλ είναι αυτή που φαίνεται να παίρνει κεφάλι στην κούρσα του ενδιαφέροντος για το "Αόρατο Τοίχος".

Το "Sports.co.uk", το "goal.com", το "FansFc.com", αλλά και το "Skysports.com" όλα εστιάζουν, κυρίως, στο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον άλλοτε παίκτη της Άρσεναλ. Ο Ζιλμπέρτο φαίνεται ότι είναι το πρώτο φαβορί για τη μεσαία γραμμή των "κόκκινων" σε περίπτωση αποχώρησης του Χαβιέ Μασεράνο από το "Ανφιλντ".

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει κινήσει το ενδιαφέρον μόνο αγγλικών συλλόγων. Στις περισσότερες εξ αυτών των ιστοσελίδων αναφέρεται πως τον ποδοσφαιριστή παρακολουθούν και γερμανικές και ιταλικές ομάδες κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των αγγλικών συλλόγων.

http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ