ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Άντιτς


Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του Ολυμπιακού, παραμένει όμως εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον του. Η συνάντηση που είχε πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι μόνο δεν τον εδραίωσε στη θέση του, αλλά «ξεδιάλυνε» πλέον το τοπίο όσον αφορά τις προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ....
Άντιτς ο εκλεκτός

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει» είπε στους δημοσιογράφους μετά το τετ α τετ με τον εφοπλιστή ο Γερμανός τεχνικός, ατάκα ενδεικτική του ότι η κλεψύδρα έχει ήδη γυρίσει ανάποδα και ο χρόνος του στον Πειραιά μειώνεται από ώρα σε ώρα από λεπτό σε λεπτό. Όπως αποκάλυψε χθες το «The Player» ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη λέγεται Ράντομιρ Άντιτς.

Ο Σέρβος βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στη Νότιο Αφρική για το Μουντιάλ, και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει μαζί του αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τα εθνικά χρώματα.

Υπολογίζεται ότι σε δέκα περίπου μέρες, αν δεν πάει κανένα… τελικό η Σερβία, θα έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στη Νότιο Αφρική και θα μπει στο αεροπλάνο για να Ελλάδα προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές.

Πελεγκρίνι, Ράμος και Μπιέλσα

Αν στην… πορεία «στραβώσει» του Ράντομιρ Άντιτς, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων τεχνικών που έχουν περάσει από το «μικροσκόπιο» και συγκινούν τη νέα διοίκηση.

Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα ονόματα των Μανουέλ Πελεγκρίνι και Χουάνδε Ράμος ενώ λέγεται ότι αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Αργεντινός νυν ομοσπονδιακός της Χιλής, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Προς το παρόν όμως, στον πάγκο βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν με βοηθό πλέον τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και με αυτούς θα «πετάξει» η ομάδα για το Μόναχο και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μεταγραφικά

Ο Χοσέ Μαρία Γκουτιέρες, ευρύτερα γνωστός ως Γκούτι, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για την καρδιά της μεσαίας γραμμής και το ρόλο του «μπαλαντέρ».

Αναφέρεται μάλιστα ότι του έχει γίνει πρόταση ύψους 6 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο και αναμένεται η απάντησή του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι μια περίπτωση που ξεσηκώνει, γι’ αυτό και είναι δύσκολη...

Ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αριστερό άκρο ακούει στο όνομα Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος έχει προσύμφωνο με τη Λίβερπουλ και λέγεται ότι έχει πάρει ήδη και χρήματα από τους «κόκκινους» του Άνφιλντ, όμως έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να το σπάσει, αρκεί να καλυφθούν οι υπέρογκες απαιτήσεις του.

Πριν το Μουντιάλ ο Σέρβος μπαλαδόρος ζήταγε 2 εκ. ευρώ το χρόνο και τριετές συμβόλαιο. Τώρα, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, αξιώνει περί τα 2.5 εκ. ευρώ, λεφτά που λέγεται ότι προτίθεται να του δώσει το νέο αφεντικό της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Και εδώ όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν δεν προχωρήσει πάντως το θέμα με τον πρώην άσο της Σταντάρ Λιέγης, ο Ολυμπιακός έχει ως… βαρβάτη εναλλακτική τον Άλμπερτ Ριέρα, τον Ισπανό της Λίβερπουλ.

Τέλος, για την άμυνα, υπάρχει ένα ισπανικό δίδυμο, αυτό των Αλβάρο Μεχία και Φραντσίσκο Παβόν, οι οποίοι έχουν προταθεί και εξετάζονται…

http://theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ