ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΒΙΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΜΑΥΡΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΑΤΕΟ

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Η Μενεγάκη στην Άνδρο


Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος εθεάθησαν εντελώς.. «τυχαία» το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο. Όμως επειδή οι τοίχοι εκτός από αυτιά έχουν και..

μάτια, τα «αδιάκριτα βλέμματα τους εντόπισαν και το μαρτύρησαν.

Να είναι οι αυξημένες της υποχρεώσεις; Να είναι το σημαντικό σημερινό μίτινγκ της που σύμφωνα με πληροφορίες θα κρίνει την πορεία της εκπομπής της; Όποιος και αν είναι ο λόγος, η Ελένη Μενεγάκη είπε να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα για το Σαββατοκύριακο και να ξεφύγει λιγάκι. Άνοιξε λοιπόν το χάρτη και εντελώς «τυχαία» πάντα, το πρώτο νησί που της έκανε «κλίκ» ήταν η Άνδρος.

Φαίνεται όμως πως το καμουφλαρισμένο λουκ που επέλεξε η παρουσιάστρια για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Ένας κάτοικος του νησιού όχι μόνο την αναγνώρισε μέσα στο τζιπ, στο οποίο επέβαινε, αλλά έδωσε κανονικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα δεν είπε μόνο ότι είδε την λαμπερή παρουσιάστρια, αλλά και ότι δεν ήταν μόνη στο στο νησί, αφού είχε δίπλα της τη γνωστή παρέα. Τον ίδιο άνθρωπο με τον οποίο΄ήταν και στη Θεσσαλονίκη πρίν λίγο καιρό, πάλι εντελως τυχαία. Φυσικά η παρέα της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν άλλη από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ο ίδιος ο Ματέο επέλεξε βέβαια να μετακινηθεί με φουσκωτό για να μη γίνει αντιληπτός, αλλά η τύχη μάλλον δεν ήταν με το μέρος του, αφού τα αδιάκριτα βλέμματα τον εντόπισαν σε καραβάκι που ξεκινά από την Άχλα με προορισμό τη Χώρα της Άνδρου, όπου κατευθυνόταν για να πάρει το δικό του σκάφος.

Τώρα να είναι τόσο μικρός ο κόσμος ώστε Ελένη και Ματέο -ή αλλιώς «Μαθιός»- να βρίσκονται στα ίδια μέρη την ίδια χρονική στιγμή; Να ναι άραγε τυχαίο; Δεν νομίζω…
σταρ

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ