ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Ο Άντιτς είναι ο «εκλεκτός» του Μαρινάκη!


Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του “theplayer”, ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας Ράντομιρ Αντιτς, με εικοσαετή θητεία σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, το Ισπανικό(Σαραγόσα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλετικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Θέλτα, Οβιέδο)...




είναι όπως όλα δείχνουν ο «εκλεκτός» της νέας τάξης πραγμάτων στον Ολυμπιακό.


Ναι μεν ο Λίνεν παρέμεινε στον Ολυμπιακό και έκανε μάλιστα και την σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι μετράει αντίστροφα, από την στιγμή που η γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη για αυτόν και κυρίως οι πληροφορίες που έχει συλλέξει από ανθρώπους του Πανιωνίου που είναι και φίλοι του, δεν είναι και οι καλύτερες! Άλλωστε το τέλος της συνεργασίας με τον γαμπρό του από το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών και η ενεργοποίηση και πάλι του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς , δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει στο μυαλό των διοικούντων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.


Με τον εκπρόσωπο του Ράντομιρ Αντιτς, του προπονητή της Εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα και περιμένει πλέον το πότε θα τελειώσει η Σερβία από το Μουντιάλ για να κάτσουν και στο ίδιο τραπέζι με τον ίδιο τον Σέρβο για να ολοκληρώσουν τις λεπτομέρειες και για να πέσουν οι υπογραφές!
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του “theplayer” που επιβεβαιώνονται και από την Ν. Αφρική, ο Άντιτς θα έρθει «πακέτο» στον Πειραιά με τον «διακαή» πόθο των «ερυθρολεύκων» από τον περασμένο χειμώνα Μίλαν Γιοβάνοβιτς.


Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει ως μυστικό την συγκεκριμένη συμφωνία, στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, κυρίως εξαιτίας της καλής πορείας της Σερβίας μέχρι στιγμής στην διοργάνωση(να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα).
Θεωρητικά οι όποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα οριστικοποιηθούν με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Σερβίας στο Παγκόσμιο κύπελλο, όποτε αυτές έρθουν.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ