ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΙΖΑΝ.ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ

Θα τα πουν "ενώπιος ενωπίω"


Τις περισσότερες ώρες της Δευτέρας τις πέρασαν στα τηλέφωνα οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού. Από τις πολύωρες διαβουλεύσεις, προέκυψε αν μη τι άλλο ένας κοινός δρόμος και ένας κοινός τόπος. Η κατεύθυνση δηλαδή προς τον τόπο της συνάντησης, για να συζητήσουν για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ, ως προς το διοικητικό, αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...



...Στο ραντεβού που θα γίνει το απόγευμα θα είναι σχεδόν όλοι, μιας και με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα παραστεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σκοπός όλων είναι να πουν τα πάντα “ενώπιος ενωπίω”, αν και έγινε μεγάλη κουβέντα στις επαφές που προηγήθηκαν, για να υπάρχει μια γενική ατζέντα, αλλά και για τις τοποθετήσεις της κάθε πλευράς στα ζητήματα που θα προκύψουν την ώρα της συζήτησης.

Τα κύρια θέματα είναι η συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και το διοικητικό με πρώτο θέμα αυτό του προέδρου. Για αυτό το τελευταίο, Βαρδινογιάννης και Πατέρας έχουν τις θέσεις τους, αλλά η κατάσταση είναι καλύτερη από ό,τι πριν μερικές ημέρες.

'Εχει αμβλυνθεί κάπως η κατάσταση, αλλά όχι τόσο, ώστε να μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη.

Υπάρχουν τόσο από πλευράς Πατέρα, όσο και από την πλευρά Βαρδινογιάννη, απόψεις που δεν συμπλέουν ως προς το μοντέλο προεδρίας.

Ρόλο θα παίξουν οι τοποθετήσεις των άλλων μετόχων, όπως φυσικά και των αδελφών Γιαννακόπουλων, που έχουν σημαίνοντα ρόλο σε όλο το φάσμα της Παναθηναϊκής οικoγένειας.

http://prasinanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ