ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ο ΤΑΣΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ

Ο «Ράμπο» (ξανα)πήρε το όπλο τ

 
Ο «Ράμπο» (ξανα)πήρε το όπλο του!

Επιστροφή στο... παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» τοποθέτησε στη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας τον Τάσο Μητρόπουλο. Τέλος ο Τάσος Πάντος μετά από 7 χρόνια...
Ο ΚΟΡΙΟΣ Λέτε μετά τον... ψηλό να δούμε και τον κοντό στον Ολυμπιακό; Με Μητρόπουλο πάντως γενικό δερβέναγα να δω ποιός θα σηκώσει... κεφάλι!

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.
Εν τω μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας Εβάλντ Λίνεν προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ή όχι. Όλα πάντως δείχνουν ότι 57χρονος τεχνικός θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.


Τέλος εποχής για Πάντο

Μετά από επτά χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Τάσος Πάντος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Ο 34χρονος αμυντικός πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και ενημερώθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Ήταν κοινό μυστικό άλλωστε, ότι οι δύο πλευρές δεν θα ανανέωναν τη συνεργασία τους και το μεσημέρι της Τρίτης έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ