ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΕΒΓΑΛΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ?

Λίνεν: «Ικανοποιημένος από την ομάδα»


«ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΈΞΤΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Στεάου Βουκουρεστίου στο τελευταίο του φιλικό πριν το παιχνίδι με την Μπέσα, ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του...






...Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως του άρεσε η αυτοσυγκέντρωση των παικτών του και συμπλήρωσε, πως ήταν αρκετά κουρασμένοι. Παράλληλα, ανέφερε πως πρέπει να είναι έτοιμοι για το πρώτο ματς του Γιουρόπα, ενώ για τις μεταγραφές τόνισε πως ίσως μέχρι τότε αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης.

«Μπορεί να μην χάσαμε 1-0 σήμερα, ωστόσο η ομάδα ήταν πολύ καλή. Είμαστε δύο εβδομάδες εδώ και σίγουρα οι παίκτες είναι κουρασμένοι από τις διπλές προπονήσεις. Εγώ έμεινα πάντως ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αυτοσυγκέντρωση τους», δήλωσε αρχικά ο Λίνεν

Στην συνέχεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ματς με την Μπέσα, τόνισε: «Βασικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε. Θα έχουμε και ρεπό δύο ημερών όταν γυρίσουμε και θα παρουσιαστούμε ξεκούραστοι. Είμαστε εδώ 16-17 μέρες και η ομάδα έχει κουραστεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, όμως πρέπει να προετοιμαστούμε και για την έναρξη της νέας χρονιάς. Κάνουμε δύο πράγματα παράλληλα».

«Έξτρα προπόνηση ο Μήτρογλου»

Στην συνέχεια μιλώντας για τον Μπάμποβιτς που φαίνεται να «κόπηκε» και τον Μήτρογλου που σήμερα είχε μείνει στο ξενοδοχείο, σχολίασε: «Για τον Μπάμποβιτς δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός προβλήματος στη μέση. Από την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις και ανάλογα αν θα υπάρχουν κενές θέσεις, θα αποφασίσουμε για το μέλλον του».

‘Όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα επιθετικού, πρόσθεσε: «Χρειαζόταν ο Μήτρογλου να κάνει κάποια έξτρα προπόνηση για αυτό και έμεινε στο ξενοδοχείο με τα άλλα παιδιά».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές μέχρι το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με την Μπέσα και για το αν θα χρησιμοποιήσει την σημερινή αρχική ενδεκάδα, δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν: «Έχουμε κάποιες ημέρες ακόμα δουλειάς. Ίσως έχουμε και έναν παίκτη παραπάνω μέχρι τότε. Θα δούμε μέχρι το παιχνίδι με την Μπέσα τι θα γίνει».

Επστάιν: Ίσως μας φέρει γούρι..

Από την πλευρά του ο Ντενίς Επστάιν που επέστρεψε σήμερα στις εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο φιλικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τόνισε πώς οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν ένα γκολ.

«Στο πρώτο ημίωρο δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν κουρασμένοι. Στην συνέχει ανεβάσαμε την απόδοσή μας και ίσως αξίζαμε ένα γκολ. Βέβαια, μπορεί αυτό να μας φέρει γούρι για το ματς με την Μπέσα, δήλωσε ο Γερμανός άσος.

Όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδα για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, σχολίασε: «Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Μπέσα».

Τέλος, σε ερώτηση για την υγεία του σχολίασε: «Είμαι καλά τώρα».

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ