ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΚΡΙΣ ΓΙΑ ΠΑΟ

Ανοίγει ο δρόμος στον Παναθηναϊκό για Κρις


Σε οριστικό ναυάγιο οδεύουν οι διαπραγματεύσεις της Λιόν με τον Κρις γεγονός που σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα ανοίγει το δρόμο στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ...



... Όπως αναφέρει το "footmercato.net" οι δύο πλευρές δε φαίνεται να μπορούν να βρουν την χρυσή τομή που θα κρατήσει τον Κρις στο "Ζερλάν" μέχρι το τέλος της καριέρας του. Κι αυτό διότι οι Λιονέ του προσφέρουν απέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο και με μειωμένες αποδοχές την ώρα που ο 33χρονος στόπερ ούτε που θέλει να ακούει για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό το δημοσίευμα όλα αυτά φέρνουν πιο κοντά στον Παναθηναϊκό στην απόκτηση του αρχηγού της γαλλικής ομάδας.

"Η πρόθεση αυτή της Λιόν αποτελεί ένα σκληρό χτύπημα για ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των αποδυτηρίων του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα είναι και καλά μαντάτα για έναν από τους ενδιαφερόμενους. Τον Παναθηναϊκό.

Όπως μαθαίνουμε από μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση και η οποία καλεί τον αμυντικό των Λιονέ να μετακομίσει την ελληνική ομάδα, οι Έλληνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας όπως και έναν εξαιρετικά άνετο μισθό" αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου.

Ως γνωστόν, οι προσπάθειες των πράσινων για την απόκτησή ενός ικανότατου κεντρικού αμυντικού έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως είναι του Κρις, αλλά και του Γκαλάς. Οι κινήσεις εντείνονται και το γεγονός ότι το Τριφύλλι δείχνει διατεθειμένο να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για να αποκτηθεί πια ο περίφημος killer είναι από μόνο θετικό.

http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ