ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΜΠΟΥΦΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.Ε ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

"Μεγάλη απάτη κατά οικοδομής από την διαχειρίστρια εταιρεία κοινοχρήστων ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ."


"Συγκεκριμένα η εν λόγω εταιρεία μας έφαγε το αποθεματικό και παρόλο που μάζευε τα χρήματα από τα κοινόχρηστα άφησε για τέσσερις ολόκληρους μήνες απλήρωτους τους συνεργάτες.
Μας έκοψαν το φυσικό αέριο (μας έστειλε και εξώδικο η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ο συντηρητής του ασανσέρ απλήρωτος από Ιανουάριο, το συνεργείο καθαρισμού απλήρωτο από Ιανουάριο και ο κηπουρος μια από τα ιδια...
Εγώ έμαθα για όλα τα παραπάνω πριν από μια εβδομάδα όταν ρώτησα για το τι γίνεται. Έχω κάνει εκατό τηλεφωνήματα στην εταιρεία αλλά όλο κάτι βρίσκουν για να εξαφανίσουν τον υπεύθυνο.
Υπάρχουν διαμερίσματα που έχουν το απόκομμα από την τράπεζα που κατέθεσαν τα χρήματα στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ αλλά οι αποδείξεις τους (των κοινοχρήστων) συνεχίζουν να είναι στις ανείσπραχτες του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.
Προσπαθούμε να αλλάξουμε εταιρεία αλλά δεν μας αφήνουν αφού μας έχουν παραδώσει τον φάκελο της οικοδομής ελλιπή.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν στις οικοδομές που έχουν προσλάβει την εταιρεία αυτή. Άντε τώρα να αποδείξουμε που πήγαν τα λεφτά μας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Korina είπε...

Σας παρακαλώ όποιος έχει νέα για τις απάτες του Λευκού Πύργου αν μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία γιατί αντιπετωπίζουμε το ιδιο πρόβλημα.Επίσης όσοι χρησιμοποιείται την ίδια εταιρία ελέγξτε τους λογαριασμούς γιατί το κλέψιμο δεν νομίζω ότι θα περιορίζεται σε ορισμένες μόνο πολυκατοκικίας.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ