ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ.ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΜΕΣΩΣ

Υπόσχεται να παίζει πάντα όπως είχε παίξει με Παναθηναϊκό!


Η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έπαιξε μεγάλο ρόλο! Και εκεί που παρουσιάστηκε εμπόδιο και πολλοί ανησύχησαν ότι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή, αυτή η επιθυμία έδωσε λύση! Ο Αριέλ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα...


ζήτησε από τους ατζέντηδες να τελειώσουν τη δουλειά για να αρχίσει να γοητεύει τα πλήθη στο στάδιο Καραϊσκάκη…


Το Theplayer… πέτυχε τον Ιμπαγάσα λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση από πλευράς Ολυμπιακού ότι τελειώνουν θετικά. Βρισκόταν (και βρίσκεται) στην Πάλμα Ντε Μαγιόρκα. Δεν ήθελε να πει πολλά πράγματα, δεν μπορούσε όμως να κρύψει τη χαρά του.


«Είναι αλήθεια ότι θέλω πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό. Και το είχα πει στους μάνατζέρ μου», ήταν τα πρώτα λόγια του δεξιοτέχνη μεσοεπιθετικού, ο οποίος συνέχισε: «Μόλις με ενημέρωσαν όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».


Σε ερώτηση για το τι ξέρει για τους «ερυθρόλευκους» τόνισε: «Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ξέρω ότι η νέα διοίκηση έχει πολύ μεγάλες βλέψεις και αυτό με ικανοποιεί. Θέλω να παίζω σε μια ομάδα που έχει στόχους και κάνει πρωταθλητισμό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρουμε».


Ο Ιμπαγάσα έχει ενημερωθεί από τους ατζέντηδες ότι μόνο και μόνο που έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (2008/2009), οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα τον αγαπήσουν. Όταν τον ρωτήσαμε γι’ αυτό, λοιπόν, δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, έδωσε όμως μια υπόσχεση: «Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πολύ φανατικοί και ότι σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη. Τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα. Θα προσπαθώ να παίζω πάντα όπως είχα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Περιμένω πως και πώς να παίξω για τον Ολυμπιακό», είπε ο κοντόσωμος, αλλά θαυματουργός παίκτης και στη συνέχεια μας ζήτησε ευγενικά να τον αποδεσμεύσουμε για να μπορέσει να ετοιμάσει τα πράγματά του. Βλέπετε φθάνει το Σάββατο στην Ελλάδα. Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου…

Ηρθε, έφυγε και ξανάρθε
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στο θέμα του Ιμπαγάσα. Τα πρώτα προβλήματα διαπιστώθηκαν το πρωί, με τον Ιμπαγάσα να ζητάει 1,1 εκατομμύρια ευρώ και τον Ολυμπιακό να δίνει 900 χιλιάδες. Ωστόσο, υπήρχε αισιοδοξία ότι θα… γεφυρωθεί το χάσμα και ότι ο Αργεντινός επιτελικός μέσος θα ερχόταν στην Ελλάδα απόψε το βράδυ. Μάλιστα, ύστερα από διαπραγματεύσεις, η «χρυσή τομή» στο οικονομικό βρέθηκε, κοντά στο 1 εκ. ευρώ, όμως, το όλο θέμα πήγε να… χαλάσει αλλού και μιλάμε για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.


Ο 33χρονος μέσος ζητούσε διετές συμβόλαιο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επέμεναν για συμφωνία ενός έτους, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα έναν, σε περίπτωση που ο Ιμπαγάσα συμπλήρωνε έναν απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Αυτή η διαφορά θεωρούταν ικανή να… χαλάσει την συμφωνία, όμως, μέσα σε λίγα λεπτά υπήρξε αλλαγή σκηνικού.


Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά Ιμπαγάσα να δέχτηκε τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού και φαίνεται ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε έτοιμη λύση σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Αργεντίνο. Ο λόγος για την περίπτωση του Ολλανδού, Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, την οποία σας αποκάλυψε το “The Player”.


Οι εκπρόσωποι του Ιμπαγάσα, λοιπόν, φοβούμενοι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί και πολλά… παιχνίδια, συμφώνησαν με την πρότασή του. Έτσι, σήμερα το βράδυ στις 11 οι μάνατζερ του Αργεντίνου επιτελικού μέσου θα έρθουν στην χώρα μας και αύριο το μεσημέρι, στις 4μ.μ., θα… πατήσει Ελλάδα και ο παίκτης, για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχουν προτείνει οι «ερυθρόλευκοι».

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ