ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

"Θεσσαλονικιστάν" στο Δήμο Θεσσαλονίκης


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΑΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΑΜΕΙΑΣ ΣΤΟ... ΔΗΜΟ

Ελεύθερος άνευ όρων και εγγύησης, αφέθηκε μετά την απολογία στον γ' ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο ανώτερος διοικητικός υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για την υπεξαίρεση κονδυλίων. Πρόκειται για τον κεντρικό διαχειριστή της οικονομικής υπηρεσίας στο δήμο Θεσσαλονίκης, που...



...αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής συνέργειας σε υπεξαίρεση, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Δημοσίου.

Ο ταμείας ισχυρίστηκε ότι εκτελούσε εντολές ανωτέρων του, δηλώνοντας άγνοια για την «κομπίνα». Πάντως ο υπάλληλος εξακολουθεί να υπηρετεί στη θέση του, αν και είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του δήμου.

Το κατώφλι του γραφείου του γ' ειδικού ανακριτή Δημοσθένη Στίγγα πέρασε και ο 46χρονος -φερόμενος ως βασικός πρωταγωνιστής του σκανδάλου- Παναγιώτης Σαξώνης, ο οποίος έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπεξαίρεση μαμούθ, το ύψος της οποίας ξεπερνάει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, υπολογίζεται ότι είναι περισσότερα από 15 άτομα για τα οποία ο ειδικός ανακριτής συντάσσει κατηγορητήρια.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ