ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΡΟΜΕΝΤΑΛ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Στροφή σε Ρόμενταλ!

Από Πολύδωρος Παπαδόπουλος | Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 22:57
Bookmark and Share
Στροφή σε Ρόμενταλ!

To... «Si» του Μάουρο Καμορανέζι δεν έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού, το θέμα «πάγωσε» και ο Ντένις Ρόμενταλ είναι ξανά στο προσκήνιο. Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε από το πρωί για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο θέμα με τον Ιταλό.


Στον Μάουρο Καμορανέζι είχαν στραμμένο το βλέμμα τους οι «ερυθρόλευκοι» περιμένοντας την θετική απάντηση του, ωστόσο η αργοπορία φαίνεται πως αλλάζει τα σχέδια τους. Μπορεί οι πληροφορίες να μιλούν για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους έναντι 1.5 εκ. ευρώ, ωστόσο το γεγονός πως ο παίκτης δεν ήταν τόσο θετικός στο να αποχωρήσει από την Ιταλία, αναγκάζει τους Πειραιώτες να στραφούν και σε άλλες λύσεις, με τον Ντένις Ρόμενταλ να είναι ξανά στο προσκήνιο.

Ο Δανός βλέπει με καλό μάτι τους Πειραιώτες και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο μέτωπο. Το «πάγωμα» με τον Καμορανέζι δεν σημαίνει οριστικό «διαζύγιο», όμως ο Δανός είναι ο παίκτης που τη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Πάντως, το gazzetta.gr σας ενημέρωσε για τις δυσκολίες που υπήρχαν με τον Ιταλό, και ακόμα όταν «φούντωνα» οι φήμες για... συμφωνία, εμείς τονίζαμε πως ο παίκτης είναι αρκετά διστακτικός.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ